Energije tedna: PO MLAJU V TEDEN ISKRENIH ODNOSOV IN USTVARJALNOSTI

Spustiti pravila in zunanja pričakovanja, zaznati sebi lastno avtentičnost in se skozi njeno izražanje prebujati taki kot si od nekdaj želimo, je bila ena izmed priložnosti minulega mlaja v znamenju vodnarja. Energije tedna, ki je pred nami, preverite v nadaljevanju.

Deli novico s tvojimi prijatelji

Njegove energije se z rastočo Luno od znamenja ribi, preko ovna, bika in dvojčkov, odpirajo vsem, ki gremo po poti brbotajoče ustvarjalnosti, intuitivnih zaznav in odločnih korakov. Čas je, da kot taki začutimo pristno radost svobodnega kolibrija. Saj poznate to čudovito živalico? Njene energije prebivajo v vsakem od nas.

Za več poguma in drznosti biti samosvoj bo v prihodnjih dneh poskrbel tudi Mars – planet akcije, predstavnik prvega energijskega centra, korenske čakre – s prestopom v znamenje vodnarja. Zdaj gre zares, v vodnarju imamo vedno več odločnih energij – planetov, ki že ob vstopu naletijo na velikega transformatorja Plutona. Le-ta ki jih spušča naprej po temeljitem čiščenju usedlin starih navad, prepričanj in videnj resnice. Tu smo visoko na “svojem in skupnem nebu”, še višje v zavedanju, kjer ni več prostora za skrivanja, maske, borbo in manipulacije, ki v nižjih plasteh življenja lahko obvladujejo prostor in čas. Misli, premiki in akcije čakajo na našo popolno iskrenost.

Svobodno povezanost in iskrivost potrebujemo tudi v odnosu do sebe in drugih, pravi Venera, ki v znamenje vodnarja prestopa v petkovem popoldnevu ob 17:04. Kar pet od desetih planetov bo tu vse do začetka drugega tedna. Poseben čas, ko se lahko zavemo, da je tam v višinah “očeta Urana” vse prepleteno in videno kot Eno, predvsem pa občuteno v sočutenju. Zmoremo že držati to visoko frekvenco zaznav? Veliko je še potrebno očistiti, izkusiti, uvideti, ponoviti, da bomo dvignili pogled in z njim objeli ves svet, vse življenje, ga začutili kot svoje, pa čeprav bije v drugem človeku, živali, rastlini. Zato držimo odprto srce.

Rastoča Luna nas bo vodila vse do prvega krajca, ki ga bo iz znamenja bika dosegla v petek ob 16h. Naša čustvena hrepenenja bodo že od sredine tedna namenjena valovanju nemirnega Sonca iz vodnarja v eminentni družbi češ a imamo lahko končno nekaj časa za počitek, celo lenarjenje, za okusno hrano, masažo?  A se lahko v tišini prizemljimo ob sprehodu skozi gozd, dotiku narave in čustvenem, mentalnem, fizičnem mirovanju? Vzemimo si konec tedna in vedno dovolj časa za ravnovesje vseh naših različnosti. Luna bo že v petkovem večeru ob 20:39 prestopila v dvojčke, Merkur iz Urana bo v izzivih z Uranom, zato še močneje potrebujemo umirjenost, tišino in mehkobo prizemljenega ritma, ki nam ga daje narava in pristen objem. Naj nam bo lepo.

Pomembno je vedeti, da so vse to splošne energije, kvaliteta časa, skozi katerega  gremo vsi. Kolikšen je vpliv na nas osebno, pa je odvisno od naših rojstnih energij (astrološke karte) in s tem moči oziroma povezav ter sorodnosti splošnih energij z našimi osebnimi. To pa je že vaša osebna zgodba, namenjena samo vam.

Lahko se mi oglasite preko spletne strani https://www.jasminakrt.com  ali pišete na info@jasminakrt.com.

Ne pozabite pripisati kode “obalaplus.”

Jasmina Krt, astrologinja z mednarodnim certifikatom ISAR – International Society of Astrological Research, certificirana Intuitive and Success Coach – Association for Energy Psychology