Filmske počitnice na Podmornici za osnovnošolce

Deli novico s tvojimi prijatelji

Poletje in čas počitnic prihajata s polno paro. Zavod Otok vam v letošnjem počitniškem času ponuja novo vznemirljivo izkušnjo.

 

Pridružite se Filmskim počitnicam na Podmornici, ki ponujajo kakovostne večdnevne aktivnosti za osnovnošolce v času poletnih počitnic, ki jim bodo približale svet filmske ustvarjalnosti.

 

Staršem, ki imate omejeno količino dopusta, želijo zagotoviti možnost, da svojim otrokom nudite ustvarjalno preživljanje časa izven doma, ki bo obogatilo vso družino. »Družili se bomo na podeželju, v Hiši kulture v Sv. Antonu, ki s svojim prostornim dvoriščem in obkroženostjo z naravo vabi k preživljanju časa na svežem zraku – temu primerno bomo prilagodili tudi program filmskega ustvarjanja, ki bo povezoval film in okolico lokacije filmskih počitnic«, poudarjajo organozatorji. Delavnice prinašajo novo znanje, spodbujajo opazovanje, ustvarjalnost, domišljijo,  delo v skupini, spoštovanje drug do drugega in sproščeno druženje.

 

Program bo potekal vsak dan, od ponedeljka, 12. julija do petka, 16. julija, od 8:00 do 16:00, v Hiši kulture, Sv. Anton.  

 width=