MASTERCHEF SLOVENIJA: ZMAGALA JE ZALA PUNGERŠIČ

Končana je 9. sezona kuharskega tekmovanja MasterChef Slovenija. Kulinarično potovanje je trajalo 39 oddaj, izmed 16 tekmovalk in tekmovalcev, pa je naziv najboljše med vsemi domov odnesla druga ženska v zgodovini slovenskega MasterChefa, 24-letna Zala Pungeršič.

Deli novico s tvojimi prijatelji

V velikem finalu je premagala svojo sotekmovalko, zaveznico in prijateljico Anjo Fir. To je bilo tudi prvič, ko sta se v finalu pomerili dve dekleti. “Res sva si želeli, da končno spet zmaga ženska,” sta povedali večkrat in misija se je uresničila.

Kljub temu, da sta pokal in denarna nagrada v višini 50.000 evrov odšla v Zaline Šmarješke toplice, pa bosta obe finalistki nadaljevali s svojimi kulinaričnimi sanjami. “Oddaja mi je dala res ogromno znanja, izkušenj, preizkušenj, želja po kuhanju se je le okrepila in sploh si ne predstavljam, da bi ustvarjala kjerkoli drugje kot v kuhinji,” razloži Anja, Belokranjka, ki je redno službo obesila na ključ in se v celoti posvetila oddaji in karieri po njej.

Obe pravita, da bosta z veseljem gledali Naslednja sezona MasterChefa bo tudi jubilejna, že 10. po vrsti, prijave zanjo pa so že odprte.