Moda 2024: trendi nohti letošnje pomladi

Pomlad 2024 prinaša svežino ne le v naravi, temveč tudi v svetu manikure. Trendi nohti letošnje pomladi so v znamenju pastelnih nežnosti do drznih detajlov – izbira je vaša.

Deli novico s tvojimi prijatelji

V svetu lepote se trendi neprestano spreminjajo, a eno je gotovo: prihod pomladi prinaša priložnosti za eksperimentiranje z barvami in slogi manikure. Tudi letošnja pomlad prinaša sveže trende za barvanje nohtov, ki odsevajo vedrino in nov začetek, značilen za ta letni čas. April prinaša paleto barv, ki spominjajo na nežno prebujanje narave, od pastelnih odtenkov do živahnih barv, ki obljubljajo, da bodo vaše roke izstopale v vsaki priložnosti.

Trendi nohti leta 2024 tako prinašajo raznolikost, od nežnih pastelnih do živahnih barv, ki vsakemu videzu dodajo poseben čar.

Trendi nohti in pastelni odtenki za nežen dotik

Pastelni odtenki so vedno znova v ospredju pomladnih trendov. Letos med trendi nohti posebej izstopajo nežno rumena, ki spominja na barvo masla, nežno zeleni odtenki, ki spominjajo na svežino mete ali žajblja, in klasična antično roza barva.

samia liamani zqWkb1FPymI unsplash

Drobni detajli za osebni pečat

Letošnja manikura pri ustvarjalnosti ne pozna meja. Trendi nohti za pomlad 2024 spodbujajo k izražanju individualnosti – nohte lahko obogatite z drobnimi risbicami ali pa se odločite za elegantne francoske manikure z neobičajnimi obrobami.

trendi nohti

Med trendi nohti te pomladi je popularna tudi “reverse french” manikura, kjer je klasična bela lunica zamenjana z živahnimi barvami, kot je rumena, ki nohtom dodajo pričakovani stilski obrat.

Eleganca in sofisticiranost

Za tiste, ki iščete bolj subtilno eleganco, so med trendi nohti odtenki, kot so breskev, nežno modra in barva sivke. Te barve ne le da odražajo pomladno cvetenje, ampak vašemu videzu dodajo tudi pridih sofisticiranosti.

Must-have dodatek te sezone, ne samo v svetu mode, temveč tudi v nail artu so mašnice. Te bodo vašim nohtom dodale igriv, a hkrati eleganten pridih.

Sicer je bolj kot sam modni videz nohtov pomembno tudi njihovo zdravje, k lepšim nohtom in obnohtni kožici lahko pripomorejo številni naravni izdelki, kot je na primer ricinusovo olje.