Moda letošnje pomladi

Ledena modrina, dramatični dežni plašči in prosojne radosti za sanjače in romantike

Deli novico s tvojimi prijatelji

Pomlad tako kot  naravi tudi  modi prinaša sveže barve, letošnja ledeno modrino. V odtenkih ledene vode so tako obarvane nežne in tanke bluze, obleke in celo usnjeni plašči. Sveže modra  vas bo spomnila na jasno pomladno nebo, zato svojo omaro mirne vesti dopolnite s svežim kosom v nebeško ledeno modri.

Pomladna stalnica ostaja mala bela obleka, moden pomladni outfit pa dopolnjujejo epski dežni plašči. Ti presegajo svojo osnovno funkcionalnost in se preobrazijo v izrazite modne kose. Dežni plašči te pomladi so v nežnih pastelnih odtenkih kot tudi ¸v drznejših barvah, ki zagotavljajo, da boste izstopali tudi v najbolj turobnem vremenu.

trendi bottega veneta

Pomladne radosti

Til, mreža in šifon so v pomladno-poletnih kolekcijah prevzeli nebeško obliko s prefinjenimi, prozornimi videzi, ki dajejo občutek ovitosti okoli telesa, videti so kot bombažni sladkor v najslajših odtenkih.

Modni oblikovalci v tej pomladi obožujejo  pentlje, rožice, naborke in čipke. Omislite si torej romantično obleko z dodatki, ki bo pomladnim dnem dodala dekliški pridih.

V modo se vračajo tudi resice, a tokrat v bolj sofisticirani obliki. Pri nekaterih modnih hišah jih srečamo kot prosojno plast, pri drugih bolj spominjajo na perje. Čas je, da iz omare potegnete resast jopič ali pa si preprosto omislite novega.

 

V imenu … vrtnic

pomlad

V modni pomladi 2024 opazimo močan pridih narave, še posebej vrtnic, ki prinašajo nov val romantike in ženstvenosti. Motiv vrtnic se pojavlja v vseh elementih garderobe, od oblek z rožnatimi potiski do subtilnih brošk in dodatkov, ki spominjajo na vrt, poln cvetja. Številni modni oblikovalci so v ospredje postavili vrtnice tako z motivi kot tudi za uporabo tekstur, ki spominjajo na cvetne liste, in barvnih palet od nežne pastelne roza do globokih burgundskih odtenkov. Ta  ponuja priložnost, da svojim spomladanskim in poletnim kombinacijam dodate dotik elegance in sofisticiranosti, obenem pa ohranite občutek lahkotnosti in svežine, ki ga prinaša nova sezona.