Najdaljši bazen za petične goste

V Savudriji MK Group Miodraga Kostića in Aleksandar Grupa Vojislava Gajića pospešeno gradi največji turistični projekt na Hrvaškem – Petram Resort and Residences. Med kupci luksuznih apartmajev in vil so tudi Slovenci.

Deli novico s tvojimi prijatelji

Največja investicija v turizem na Hrvaškem v višini 110 milijona evrov se lahko pohvali s 252 luksuznimi nepremičninami. Zgrajenih je že 55 vil, 179 apartmajev in 18 stanovanj, od tega jih je do avgusta letos bilo prodanih 40 odstotkov. Med kupci je največ Srbov (40 %), sledijo jim Hrvati (20 %) in Slovenci (20 %).

Za petične goste so na strehi zgradili kar 105 metrov dolg bazen (t.i. infinity pool), ki velja za najdaljšega v Evropi. Ob njem bo tudi restavracija Young fine dining by Ana Roš. Prav tako se bo priznana chefinja podpisala pod Coctail & Luunge bar.

Kompleks, ki se razprostira na 83.145 kvadratnih metrih, bo ponujal tri restavracije, dva bazena, velnes, otroško igrišče, golf igrišče, trim stezo in teniška igrišča ter plažo, ki bo odprta tudi za zunanje goste.

Odprtje resorta so načrtovali že letos, a se je gradnja zaradi pandemije in vojne v Ukrajini zavlekla. Otvoritev načrtujejo še pred začetkom prihodnje poletne turistične sezone.