Napovednik za novi film Martina Scorseseja ima na YouTubu že dva milijona ogledov: Kdo so glavne zvezde filma?

Film naj bi v kinematografe prišel jeseni, premiero pa je doživel na filmskem festivalu v Cannesu.

Deli novico s tvojimi prijatelji

Novi film kultnega ameriškega režiserja Martina Scorseseja (“Taxi Driver”, “Good Guys”, “The Age of Innocence”) je bil premierno prikazan na filmskem festivalu v Cannesu. Film se bo imenoval “Killers of the Flower Moon”, njegov napovednik na YouTubu pa ima že 5 milijonov ogledov.

Ob Scorsesejevem varovancu Leonardu Di Capriju, s katerim je režiser pred omenjenim projektom sodeloval že šestkrat, v “The Aviator”, “Gangs of New York”, “The Dead”, “Shutter Island”, “The Wolf of Wall Street” in kratkem filmu “Avdicija”, v filmu igra tudi filmska legenda Robert De Niro, čigar kariera šteje celo več sodelovanj s slavnimi režiserji kot Di Caprijeva. De Niro je igral v kar enajstih Scorsesejevih filmih, med drugim v “Taxi Driver”, “Raging Bull”, “Good Guys” in “Cape Fear”.

“Killers of the Flower Moon” temelji na istoimenskem dokumentarnem delu ameriškega novinarja Davida Granna, ki se ukvarja s serijo umorov pripadnikov naroda Osage (Osage Nation) v okrožju Osage v Oklahomi v dvajsetih letih prejšnjega stoletja.