Neuradno: Za Okolje Piran trije v drugi krog

Kot najresnejši kandidat za vodenje podjetja Okolje Piran se omenja občinski svetnik iz vrst Gibanja Svoboda mag. Neset Dulai.

Deli novico s tvojimi prijatelji

Čeprav v Javnem podjetju Okolje Piran do zaključka izbirnega postopka razpisa za direktorja družbe ne dajejo izjav za medije, smo neuradno izvedeli, da naj bi se med prijavljenimi kandidati na razpis za direktorja podjetja v drugi krog uvrstili trije kandidati. Med njimi zagotovo ni aktualnega direktorja Gašparja Gašparja Mišiča, saj se na razpis ni prijavil. Po naših informacijah so se med vsemi prijavljenimi kandidati, med katerimi sta od bolj znanih imen tudi nekdanji poslanec iz vrst SMC Marko Ferluga in nekdanji direktor Marjetice Koper Alfred Draščič, v ožji izbor uvrstili trije. Med njimi naj bi bil tudi mag. Neset Dulai, ki naj bi imel tudi največ možnosti, da ga potrdijo.

52-letni domačin mag. Neset Dulai je namreč aktualni vodja sektorja turistične infrastrukture v Okolju in je v podjetju zaposlen že več kot 30 let, zato je zagotovo odličen poznavalec področja in problematike smeti, prometa, kopališč in drugih področij, ki sodijo pod okrilje piranskega komunalnega podjetja.

Dulai je sicer tudi občinski svetnik Občine Piran iz vrst Gibanja Svoboda in dolgoletni trener v piranskem nogometnem klubu.