Deli novico s tvojimi prijatelji

V novi številki časopisa OBALAPLUS pišemo o tem, koga voliti. Objavljamo seznam vseh strank ter list in njihovih kandidatov.

 width=

Boris Šuligoj je pisal zakaj so ribiči v Seči ostali na suhem. Občina je namreč odstopila od načrtovane gradnje ribiškega pristanišča.

 

Kdo odloča o zaporah cest ob prireditvah? Samanta Coraci se je pogovarjala o večjih prireditvah, ki nas še čakajo.

 

Junija se v Portorož vračajo vozniki motociklov Harley Davidson. Petra Mežnarc piše o dogodkih, ki se bodo zvrstili od 9. – 12- junija.

 

Rado Pišot je glavni akter našega osrednjega intervjuja. Je kineziolog, raziskovalec in univerzitetni učitelj, znanstveni svetnik. V začetku leta je dobil drugi mandat vodenja Znanstveno- raziskovalnega središča Koper. Z njim se pogovarjala Bojana Leskovar.

 

Katja Kozlovič, zakonska in družinska terapevtka piše o duševnem zdravju mladih, saj zadnji podatki kažejo, da  je epidemija največje težave v duševnem zdravju pustila prav pri njih.

 

Sašo Mejak vam zaupa, katera opravila vas čakajo na vrtu v mesecu maju.

 

Poznate Runkelj bend? Če jih ne, boste lahko o njih prebrali v našem časopisu.

 

Vasilij Žbogar – Razpet je med Dublinom na Irskem, kjer je trener irske reprezentance mladih jadralcev v razredu laser, La Valetto v Španiji, kjer imata z nekdanjim trenerjem Trevorjem Millarjem svojo Sail coach akademijo in domačo Izolo, kjer je predsednik Jadralnega kluba Burja. Z njim se pogovarjala Nataša Benčič.

 

Nina Ločniškar pa se je pogovarjala z Bogdanom Sojičem, ki uspešno nadaljuje zgodbo legendarnega portoroškega lokala Kanela. Ustanovil je Medgeneracijski kulturni center Kanela (v nadaljevanju društvo Kanela), ki bo že drugo poletje zapored poskrbelo za pestro glasbeno poletje na Obali.

 

Vabljeni k branju!