Deli novico s tvojimi prijatelji

Stres, izgorelost in utrujenost so pogosti spremljevalci sodobnega načina življenja. Večina se s tem sprijazni in živi, kot da nimajo druge možnosti.

 

Kaj pa, če temu ni tako in obstaja drugačen način življenja? Kaj, če je možno najti mir in sproščenost v vsakdanjem življenju? Predstavljam vam korake, ki vodijo k sproščenosti.

 

KORAKI DO SPROSTITVE

  1. Čas samo za vas,
  2. umirjeno dihanje,
  3. sprehod v naravi,
  4. meditacija in
  5. sprostilna tehnika (refleksna masaža stopal, Access Bars®, joga, reiki, …).

 

Tokrat vam predstavljam refleksno masažo stopal.

Refleksoterapija združuje starodavna vzhodnjaška znanja ter moderne pristope zahodne medicine. Uporabljala so jo različna ljudstva po vsem svetu, že pred več tisoč leti in s pridom jo uporabljamo tudi sedaj. Tehnika je namenjena boljšemu počutju, sprostitvi in odstranjevanju čustvenih, energetskih ter drugih blokad. Na stopalih se nahajajo refleksne točke, ki so povezane z vsemi deli telesa in jih med masažo stimuliramo. Temelji na spoznanju, da se vsak del telesa odziva na natančno določeno točko na stopalih. S pritiskanjem na te točke, lahko sprostimo in uravnovesimo celotno telo.

 

Refleksoterapija spodbudi samozdravilne sposobnosti telesa. S pritiski na refleksne cone na stopalih se vzpostavlja ponovna harmonija v človeku. Je tehnika naravne podpore zdravju, ki vzpodbuja krvni obtok in endokrini sistem, razstruplja, krepi imunski sistem ter aktivira ali umiri organske funkcije. Uporabljamo jo pri različnih neravnovesjih v telesu, prebavnih in menstrualnih motnjah, stresu, glavobolih in za sproščanje celotnega telesa. Poteka na več nivojih: telesnem, čustvenem, energetskem in duhovnem.

 

Refleksoterapijo izvajamo z nežnimi, tekočimi gibi, ki pa vseeno delujejo globinsko in sežejo vse do korenin. Priznana refleksoterapevtka Ana Korošec pravi : “Stopala so ogledalo naše duše,” in dejansko se na stopalih odraža stanje posameznih organov in celotnega organizma.

Na voljo so individualni tretmaji in tečaji refleksne masaže, kjer se sami naučite pravilne tehnike.

 

Za konec pa še mantra Access Consciousness®, ki jo je za lahkotnejši in sproščen vsakdan priporočljivo ponoviti desetkrat zjutraj in desetkrat zvečer, po potrebi pa še vmes:

»Vse življenje prihaja k meni lahkotno, radostno in veličastno!«

 

Ana Bergant,

holistična in energijska terapija

041 619 035

 

Več informacij:

www.anabergant.com

Tretmaji na voljo v Luciji in Ljubljani.

Energetske terapije na voljo tudi na daljavo.Oglasno sporočilo.