Po polni luni vidimo jasneje, krepimo radost in moč

Deli novico s tvojimi prijatelji

Po polni Luni in prebujajoče sončnih dnevih že stopamo v mesec marec. Merkur pridobiva na hitrosti ter nam pomaga do jasnejših misli, kako naprej. Pomembno je, da smo prizmeljeni ter si dovolimo rast in razvoj s poslavljanjem od starih miselnih vzorcev, ki nas vrtijo na mestu. Zato Merkur hiti stran od pritiskov karmičnega Saturna in se bo konec tedna dotaknil vizionarja Jupitra. Oba sta še v znamenju vodnarja, ju pa k sebi kliče dvojica iz znamenja rib, Sonce in Venera, ob prisotnosti močnega Neptuna.

 

Skozi celice Zemlje in nas tečejo močne energije višjih energijskih centrov, ki jih občutimo kot prebliske, kdo sem res jaz v svoji iskrenosti in kaj me radosti. V istem trenutku začutimo sebe, poveznost s kozmično družino ter  vsemi oblikami življenja na Zemlji. Vsi se na visokih vibracijah prepletamo v kozmični mreži Urana, skozi katero svetijo žarki božanske zavesti Neptuna. Da te dele sebe lahko zaživimo na Zemlji, potrebujemo pretočno in srečno Venero.

 

Venera je v minulem tednu prestopila v znamenje ribi k velikemu Soncu in stala ob njem v času polne Lune. To je njen čas, ko bo v najvišji oktavi ljubila brez meja, verjela v božansko lepoto in nam jo pričarala skozi najlepše barve, vonjave, okuse življenja. V sredinem večeru  se bo povezala z Uranom iz bika, kar bo prebudilo njeno moč uresničevati sanje, privlačiti lepoto in zadovoljstvo. S svojo radostjo bo krepila naše moči in življenjsko energijo, zato se ji predajmo v tem delu sebe.

 

Mars se bo poslavljal od znamenja bika in v noči na četrtek prestopil v dvojčke. Kaj to pomeni za energije naše Zemlje? Mars v zračnem znamenju ni ravno mojster prizemljenosti in racionalne porabe življenjske energije. Troši jo predvsem za intelektualne napore in to v različnih smereh, zato lahko preobremeni ščitnico. Vzemimo si dovolj časa za sprostitev in odmik od množice informacij. Njegovo intelektualno moč uporabimo za ozaveščanje in povezovanje, da bomo v mreži vedenj in znanj delovali po svojih najboljših močeh. Luna bo v padajoči fazi držala mirnejši ritem ter nas podpirala v namerah, umirjanju, širjenju in odgovornemu delovanju.

 

V ponedeljek nas čaka prijetno povezovalen dan. Luna iz znamenja tehtnice bo prebudila energije vodnarja, da bomo harmonijo iskali in našli v večjih skupinah podobno mislečih  – v naših kozmičnih družinah.

 

V torek bo Luna iz tehtnice še hrepenela po ravnotežju in zadovoljstvu. A njena mlačnost in nesamostojnost ne bo pogodu velikemu Plutonu, ki bo močno pritisnil na boleča mesta. Da se zavemo svojih moči. Ob 21:38 bo Luna stopila v njegovo znamenje škorpijona.

 

V sredo bo veliko dogajanja in nemira, čeprav bomo skušali z Luno v škorpijonu ostati nedotakljivi. Se bo pa zvečer nežno povezala s Soncem v ribah. Venera pa, oh, ta lepotica bo na novo prebujena v povezavi z Uranom.

 

V četrtek se poslavaljamo od Marsa v znamenju bika. Že v noči ob 04:29 bo prestopil v dvojčke in vso svojo energijo usmeril v mentalno delovanje ter intelektualno povezovanje. Malo pred polnočjo bo Luna prestopila v strelca.

 

V noči na petek se bo Merkur iz vodnarja objel z Jupitrom, da bomo poleg intelektualnega razmišljanja uvideli širšo vizijo prihodnosti. Luna iz strelca nas bo spodbujala, češ da je v nas dovolj moči in modrosti.

 

V soboto se po nočnem luninem krajcu zavrtimo v veder dan. Naj nas srce vodi na potovanja in raziskovanja. Privoščimo si, kar nam je dosegljivo in uživajmo brez velikih načrtovanj, saj bo Luna po 12 uri že v praznem teku.

 

Nedelja pa nas bo že zjutraj organizirano pripravila na dan in prihajajoči teden. Luna bo prestopila v znamenje kozoroga. Njen trigon z Uranom nam bo pognal kri po žilah, saj bomo lahkotneje spuščali staro in delovali na nov način.

 

Pomembno je vedeti, da so vse to splošne energije, kvaliteta časa, skozi katerega gremo vsi. Kolikšen je vpliv na nas osebno, pa je odvisno od naših rojstnih energij (astrološke karte) in s tem moči oziroma povezav ter sorodnosti splošnih energij z našimi osebnimi. To pa je že vaša osebna zgodba, namenjena samo vam.

 

 

Lahko se mi oglasite preko spletne strani https://www.jasminakrt.com  ali pišete na info@jasminakrt.com.

 

Ne pozabite pripisati kode “obalaplus.”

 

Jasmina Krt,

astrologinja z mednarodnim certifikatom ISAR – International Society of Astrological Research, certificirana Intuitive and Success Coach – Association for Energy Psychology