POLETNI SOLSTICIJ IN ČAROBNOST KRESNE NOČI

Po sobotnem mehčanju spominov in intuitivni nedelji stopamo v energijsko najmočnejši del leta. Njegova čarobnost nam bo barvala dan za dnem vse od poletnega solsticija pa do kresničk in kresne noči. Več o čudovitem procesu prižiganja najmočnejše svetlobe v nas in zunaj nas napišem in začutimo v naslednjih dneh, da bomo skupaj v doživljanju magičnih trenutkov narave.

Deli novico s tvojimi prijatelji

Prvi dan tedna bo intuitivno čuten, sočuten in obenem napolnjen z vizijami našega uma, ki se skupaj z Jupitrom dotika visokih vizionarskih oktav. Torek bo dan, ko bo Sonce izražalo največ moči. Dan najdaljše svetlobe in noč najkrajše teme ob poletnem solsticiju je čas zavedanja, kdo smo in kaj zmoremo, ko okrepimo notranjo vrednost in moč. Sonce bo ob 11:13 prestopilo v znamenje raka. Luna bo že od zgodnjega jutra od 05:36 v ovnu, goreča in več kot odločna izraziti svoje potrebe. Venera iz znamenja bika bo v intenzivnih mitoloških zgodbah čutnih strasti podprta z globino Plutonovih spominov na pretekle vrtince odnosov. V noči na četrtek bo lepotica ob 02:34 prestopila v znamenje dvojčka, da zadihamo v odnosu do sebe in drugih.

V četrtkovem večeru bomo vstopili v magični čas prihajajoče kresne noči. Čas, ko prižigamo ogenj življenja, nabiramo zelišča, se pogovarjamo z živalicami, škrati in vilami bo namenjen, da začutimo vsak naš energijski center v njegovi iskreno suvereni izraznosti. Potujmo po telesu od spodaj navzgor in uživajmo v zavedanju živosti. Luna iz znamenja bika bo uživala v svojih čutenjih. V soboto bomo prebujali delčke sebe v visokih različicah znanj, čutenj in spoznanj. Nedelja bo namenjena večji lahkotnosti. Luna bo prestopila v dvojčke in znotraj nas odprla lahkotnost in več optimizma. Naj nam bo lepo in se beremo v teh posebnih dneh in nočeh.

Energije tega tedna

Ponedeljek z Luno v ribah bo intuitivno čuten, sočuten in obenem napolnjen z vizijami našega uma, ki se skupaj z Jupitrom dotika visokih vizionarskih oktav. Večer bo nežno zasanjan.

V torek bo Sonce izražalo največ moči. Dan najdaljše svetlobe in noč najkrajše teme ob poletnem solsticiju je čas zavedanja, kdo smo in kaj zmoremo. Sonce bo ob 11:13 prestopilo v znamenje raka. Luna bo že od zgodnjega jutra od 05:36 v ovnu, goreča in več kot odločna izraziti svoje potrebe. Strastno čuteči bomo v odnosih.

V sredo bomo z Luno v ovnu goreče uživali v tednu najdaljše svetlobe dneva. Dan bo namenjen izražanju naših želja in potreb. Ostanimo v mejah, ko spoštujemo druge in sebe, da ne bomo koga prizadeli in občutili bolečino srca.

V noči na četrtek ob 02:34 bo lepotica Venera prestopila v znamenje dvojčka. Naj bo v naslednjih dneh v nas več lahkotne ustvarjalnosti, želja po dogajanju, premikih in razigranih odnosih. Po dopoldanskem praznem teku bo Luna ob 13:57 prestopila v čutnega bika. Čas je za magični kresni večer.

V petek uživajmo v občutenju svojih notranjih energij, ki tečejo po energijskih centrih na vseh nivojih čustev, misli in telesa. Srčna čakra bo uživala v občutenju telesnih odzivov, Luna bo v znamenju bika.

Sobotna noč bo vznemirljiva, Luna se bo dotaknila Urana. Čez dan boom skušali omehčati stare spomine. Popoldan in zvečer bomo prebujali višine in globine zaznav in čutenj.

Nedelja bo namenjena večji lahkotnosti. Luna bo ob 01:13 prestopila v dvojčke in znotraj nas odprla lahkotnost in več optimizma. Že zjutraj bo okrepila razigrano Venero iz dvojčka in nas razširila skozi vizije proti potem, ki jih čutimo v sebi. Naj nam bo lepo.

Pomembno je vedeti, da so vse to splošne energije, kvaliteta časa, skozi katerega gremo vsi. Kolikšen je vpliv na nas osebno, pa je odvisno od naših rojstnih energij (astrološke karte) in s tem moči oziroma povezav ter sorodnosti splošnih energij z našimi osebnimi. To pa je že vaša osebna zgodba, namenjena samo vam.

Jasmini Krt se lahko oglasite preko spletne strani www.jasminakrt.com ali pišete na info@jasminakrt.com.

Ne pozabite pripisati kode “obalaplus.”

Jasmina Krt, astrologinja z mednarodnim certifikatom ISAR – International Society of Astrological Research, certificirana Intuitive and Success Coach – Association for Energy Psychology

Oglasno sporočilo