Policisti imeli polne roke dela

Deli novico s tvojimi prijatelji

Skupaj so popivali

Iz policijske uprave Koper so sporočili, da so večkrat dobili obvestilo občanov, da v Hrvatinih popiva več oseb skupaj. Tokrat ponovno. Policisti so identificirali tri osebe. Glede na ugotovitve bo zoper vse tri podan predlog na Zdravstveni inšpektorat RS (kršitev začasne prepovedi gibanja izven občin v Republiki Sloveniji), dvema je bil na kraju izdan tudi plačilni nalog, ker pri sebi nista imela dokumentov.

 

Vozila brez vozniškega dovoljenja

Včeraj ob 18. uri so policisti v Srgaših zasegli osebni avto 40-letni državljanki BiH, ki prebiva v okolici Kopra, ker nima veljavnega vozniškega dovoljenja.Sledi ji obdolžilni predlog.

 

Italijan kljub zapori prestopil mejo

Včeraj popoldne so policisti v Plavju ustavili državljana Italije. Ugotovili so, da je 42-letni Tržačan na bivšem mejnem prehodu Plavje prestopil državno mejo, kljub zapori. Izdan mu je bil plačilni nalog. Poleg tega bo zanj podan predlog na Zdravstveni inšpektorat RS. Po končanem postopku je bil pospremljen do mejne črte med Slovenijo in Italijo, kjer so ga na italijanski strani pričakali Italijanski varnostni organi.

 

Test na droge je bil pozitiven

Včeraj zvečer so v Ankaranu ustavili 26-letnega voznika osebnega avtomobila. Opravili so hitri test na droge, ki je bil pozitiven na kokain in opijate, zatem je odklonil strokovni pregled. Odvzeto mu je bilo vozniško dovoljenje, sledi obdolžilni predlog.

Požari
– včeraj je zagorelo pri Kortah v gozdu, kjer je zgorel 1 hektar suhega podrastja in trave. Vzroka požara ni bilo mogoče ugotoviti, najverjetneje je prišlo do samovžiga.
– včeraj je v Srgaših domačin kuril porezane veje oljk, pri tem je bil ogenj na površini velikosti cca. 8×5 m. Izdan mu je bil plačilni nalog po Uredbi o varstvu pred požarom v naravnem okolju.