Popolna zapora Izletniške poti v Žusterni

Direkcija RS za vode bo v naslednjih dneh pristopila k nujni sanaciji hudournika v Žusterni. Na Izletniški poti v Žusterni bo zato od jutri postavljena popolna zapora prometa, dela bodo predvidoma trajala 30 dni.

Deli novico s tvojimi prijatelji

Obilne padavine zadnjih mesecev so v Žusterni povzročile erozije brežin in vdor zemljišča ter pločnika na Izletniški poti v neposredni bližini hišne številke 13. V naslednjih dneh bodo delavci podjetja VGP Drava sanirali hudournik, zato bo na Izletniški poti v tem času začasno spremenjen prometni režim, prav tako po Izletniški začasno ne bodo vozili avtobusi mestnega avtobusnega prometa.

Na enosmernem delu Izletniške poti (od Podbrežne ulice do Dolge rebri) bo začasno uveden dvosmerni promet, dostop bo možen iz križišča z Dolgo rebrijo in po Strmi poti. Stanovalci spodnjega dela Izletniške poti, kjer zdaj poteka enosmerni promet, in Podbrežne ulice bodo do svojega prebivališča dostopali po delu Izletniške poti, na katerem bo začasno urejen dvosmerni promet.

Stanovalce in voznike prosimo za strpnost ter upoštevanje postavljene prometne signalizacije, še posebej pozorni naj bodo na potek prometa na spodnjem delu Izletniške poti, kjer bo uveden dvosmerni promet.