Približajmo tujim turistom butičnost Slovenije

Deli novico s tvojimi prijatelji

Butični turizem

 

Slovenija je raznolika turistična destinacija, ki je zadnja leta zlasti tujim turistom čedalje bolj zanimiva zaradi svoje trajnostne naravnanosti in številnih butičnih doživetij, ki so na kožo pisane tudi zahtevnejšim gostom. Ugodna mediteranska klima in številne možnosti za aktivnosti na prostem pripomorejo k obisku destinacije tudi izven glavne turistične sezone.

 

Čeprav so za iskanje namestitev na voljo različni rezervacijski sistemi in platforme, številni tuji turisti, še posebno Nemci, Skandinavci in prebivalci Beneluksa, pri iskanju turističnih namestitev zaupajo agenciji Novasol. Novasol je namreč že skoraj šestdeset let vodilni evropski ponudnik zasebnih počitniških hiš in apartmajev. Ugledno podjetje pa je tudi v Sloveniji prisotno že skoraj deset let.

 width=

Prednost trženja turističnih kapacitet prek Novasol-a je razvejana mreža prodajnih kanalov ter svetovanje pri optimizaciji počitniških objektov in donosnosti poslovanja. Novasol najemodajalcem omogoča učinkovito promocijo prek njihovih spletnih strani, katalogov in drugih kanalov promocije. O uspešnosti preverjenega poslovnega modela z dolgoletno tradicijo pa pričajo tudi odlični rezultati. Ponudniki zasebnih turističnih namestitev, ki so vključeni v mrežo Novasol, beležijo v povprečju od sto do stotrideset dni zasedenosti kapacitet na letni ravni in tudi izven glavne turistične sezone. Vključitev v mrežo Novasol je zanje povsem brezplačna in prav tako ne predstavlja nikakršnih dodatnih stroškov, provizij ali kakršnihkoli drugih skrbi. Prednost je tudi ta, da lastnikom počitniških hiš, vil, apartmajev in drugih zasebnih namestitev Novasol zagotavlja izplačilo najema namestitve že pred prihodom gostov, prav tako so upravičeni do plačila storitev v primeru pravočasne odpovedi rezervacij.

 

Zakaj bi torej čakali na rezervacije v zadnjem hipu? Vključite se v mrežo Novasol in si pravočasno zagotovite rezervacije svojih turističnih namestitev. Za več informacij se lahko obrnete na: novasol@novasol.si ali na telefonsko številko +386 41 681626. Več informacij pa je dostopnih tudi na: www.novasol.com.Oglasno sporočilo.