Priprave na poletje s pogledom na morje

Deli novico s tvojimi prijatelji

Ob prvih toplejših sončnih žarkih razkrijemo nekaj več kože in poleg čvrstosti želimo ponavadi videti gladko kožo brez dlačic in celulita. Za boljšo čvrstost je pomembna redna krepilna vadba, ki vas utrudi toliko, da ne uspete narediti več kakor 10 ali največ 15 ponovitev naenkrat. Za noge, roke in dekolte, ki so najprej razkriti, naredite navadne počepe in vedno pazite, da med počepom kolena ne segajo čez prste. Potem naredite še enkrat toliko sklec, če so pretežke, jih raje naredite na kolenih. Kombinirate ozko postavitev dlani (pod rameni, komolci ob trupu) in široko postavitev dlani (komolci navzven). Potem ti dve vaji ponovite še vsaj enkrat, raje dva do trikrat. Z rednim izvajanjem vsaj trikrat do štirikrat na teden boste kmalu videli rezultate!

 

Za pomoč trajne rešitve odstranitve neželenih dlačic smo prosili v LifeClass Hotele Portorožu, kjer v Lepotnem centru Term Portorož izvajajo lasersko odstranjevanje, ki je v maju v ponudbi z 20 % popustom. Laserski žarek ima samo eno valovno dolžino in stopnja razpršenosti svetlobe je zelo nizka. Usmerjen je v zelo majhno točko, kar se kaže v zelo močni in zgoščeni energiji na točki delovanja. Vsako barvilo ima v svoji molekuli kromofor, t.j. nosilec barve, ki absorbira le točno določeno valovno dolžino svetlobe. Laserji, namenjeni odstranjevanju dlak, uporabljajo ustrezno valovno dolžino, ki jo absorbira melanin in kot tak ne samo, da poškoduje lasni mešiček in stanjša dlako, temveč ju lahko v popolnosti uniči. Ponudba vključuje več možnosti, pri čemer lahko rezervirate sklop »S«, ki zajema bikini, pazduhe in obraz, znižana cena je 40 €, sklop »M« za področje rok, pod koleni in dekolte, znižana cena je 80 € ter sklop »L«, kjer uredijo celotno področje nog, hrbta, prsi in trebuha. Cena je znižana na 160 €.

 

Proti celulitu vam svetujem kolesarjenje, rolanje, plavanje vsaj trikrat na teden po vsaj 30 minut, pitje večje količine vode, lahko tudi čajev (kopriva, korenina regrata ali pripravljene mešanice), masiranje kritičnih predelov. Zelo učinkovita metoda za odpravo celulita je tudi maderoterapija, ki jo v maju v Termah Portorož prav tako ponujajo po 20 % znižani ceni, in sicer 47,20 € za 50 minut terapije. Maderoterapijo se uporablja predvsem za oblikovanje telesa in tonificiranje kože. Pri izvedbi se uporabljajo različna lesena orodja raznih velikosti in oblik. Je 100 % naravna, neinvazivna in brez kontraindikacij.

 

V Termah Portorož ponujajo tudi pomoč pri regeneraciji telesa z Magnezijevim programom za telo, ki traja 60 minut in stane v maju le 57,60 €, in Slim Up tretmajem (maja 28,80 €). Za magnezijev tretma se uporablja 100 % naravni morski magnezij, pridobljen iz morske vode ter kombinacijo vitamina B6, tavrina ter izvlečke citrusov, ki pomagajo zmanjšati utrujenost in bolečine mišic ter prispevajo k ravnovesju v telesu. Program vključuje piling telesa, magnezijevo oblogo in kratko masažo. Slim Up tretma pa je kombinacija elektrostimulacije mišic in infrardeče svetlobe.

 

Ni dvoma, da bosta vaš izgled in počutje po vsem tem občutno boljša!

 

Sabrina Simonovich

 

Informacije:

T: 05/692 8060 ali 692 8007

E: wellness@lifeclass.net

www.lifeclass.netOglasno sporočilo.