TEDEN ČUTNIH IZRAŽANJ IN MODRIH SPOZNANJ

V odhajajočem vikendu se poslavljamo od zadnje letošnje zimske lunine polnosti, ki se je dovršila v znamenju device.

Deli novico s tvojimi prijatelji

Ob naslednjem ščipu bomo že v pomladi z Luno v tehtnici in Soncem v ovnu. Modro in čutno izkoristimo čas s Soncem v ribah, da v svoj center notranje moči sprejemamo izkušnje, modrosti in moč intuitivnih zaznav, ki so mnogo večja od našega malega Jaza. To nam daje znamenje ribi, v katerem imamo te dni že štiri planete od skupno desetih. Vladarja Neptuna, strogega Saturna, ki mehča in raztaplja stare zidove, obenem vzpostavlja strukturo v morju sanj, hrepenenj in dušnih spoznanj. Vse to se dogaja v naših mislih, čutenjih, telesu.

V ribah je Sonce z Merkurjem, da “srednjo energijsko osmico” naših teles prepuščamo vodenju in izražanju iz tistih delov nas, ki segajo vse do neba. Kot umetniki, pisci in pevci življenja, skozi talente od davno nekoč, brez analize in naučene tehnike. V jutranji sredi ob 09:42 se bosta objela in se drug za drugim še v istem dnevu dotaknila Saturna, se v četrtek in petek povezala z Jupitom. Čudovita energijska predstava se bo odigravala tam zgoraj in tu spodaj na Zemlji, če bomo “izbrali” eno izmed dobrih različic. Združitev čutnih hotenj in razmišljanj s podporo in modrostjo Saturna bo oživela ob optimizmu prizemljenega Jupitra. Je to čas, da se zavemo, da nam sprejemanje reke življenja – ob spontano zavestnem krmiljenju skozi prostor in čas – lahko prinese priložnost živeti svojo misijo? Tisto, ki smo jo “uvideli” že ob spočetju in obenem sprejeli njene nujnosti razvoja nas samih?

Venera in Mars bosta tudi v tem tednu poskrbela za nekaj prebujenja in nemira. Najprej Mars, ki bo prenapet v borbenih razpoloženjih že v torkovem jutru. Izzival bo Jupitra v imenu pravice, le ta ga bo spodbujal k pretiravanju. Bodimo zmerni in previdni v akcijah. Inovativno ustvarjalna Venera pa bo polna nemira ob koncu tedna stala pred očetom Uranom in se spraševala; je to dovolj drzno, svobodno in še sprejemljivo zanj? Karkoli že boste začutili skozi njo – od ljubezni, do radosti in kreativnih dejanj – naj bo iskreno in povezovalno.

Luna pa bo v padajoči fazi potovala iz device v ponedeljkovo popoldansko tehtnico in se v noči na četrtek spustila v globine škorpijona. Tu bo ponovno odprla kar nekaj intenzivnih spoznanj, da bomo čustveno nemirni še posebej v petek. Sobota bo dopoldan nežnejša in veliko bolj tiha vse do prestopa Lune v strelca ob 14.55, ko se nam bodo odprla nova videnja smisla. V nedeljo pa nas bodo ženske energije presenečale z drznostjo Venere in nemirom Luninega krajca. Zato uravnovešajmo svoje različnosti vsakodnevno, da so nam valovanja le priložnost za korake naprej in zavzgor. Naj nam bo lepo.

Pomembno je vedeti, da so vse to splošne energije, kvaliteta časa, skozi katerega  gremo vsi. Kolikšen je vpliv na nas osebno, pa je odvisno od naših rojstnih energij (astrološke karte) in s tem moči oziroma povezav ter sorodnosti splošnih energij z našimi osebnimi. To pa je že vaša osebna zgodba, namenjena samo vam.

Lahko se mi oglasite preko spletne strani https://www.jasminakrt.com  ali pišete na info@jasminakrt.com.

Ne pozabite pripisati kode “obalaplus.”

Jasmina Krt, astrologinja z mednarodnim certifikatom ISAR – International Society of Astrological Research, certificirana Intuitive and Success Coach – Association for Energy Psychology