Teo Collori na silvestrovo v Gledališču Koper

Deli novico s tvojimi prijatelji

Priljubljeni kitarski virtuoz je trenutno tudi eden najbolj zaželenih in zato tudi najbolj zasedenih glasbenikov pri nas. Kljub vsem preprekam, s katerimi se zadnji dve leti srečujejo glasbeni ustvarjalci, je Teo eden redkih, ki redno nastopa doma in v tujini. Na silvestrski večer bo z zasedbo Momento Cigano zabaval obiskovalce koprskega hrama kulture. Ko s starimi prijatelji nastopa v domačem Tartiniju v Piranu ali ko stoji na odru Cankarjevega doma v Ljubljani, spremlja pa ga Big Band RTV Slovenija, je rezultat zadovoljno občinstvo.

 width=

Teo Collori je v letih igranja in sodelovanja z različnimi mojstri razvil svoj lastni zvok in prepoznaven kitarski slog. Tokrat se bo s svojo skupino Momento Cigano prvič predstavil v nekoliko drugačni luči. Ta izvrstni instrumentalni sestav si je namreč zadal poseben izziv. V skupino so povabili izjemno pevko Katjo Štajner z umetniškim imenom KitKat. »Za množico je Katja Štajner morda še novo ime na pevski sceni, a ko sem prvič slišal njene demo posnetke, sem takoj zaznal neverjeten potencial. Katja namreč ni samo izredna pevka, ampak piše tudi svojo glasbo in besedila. Odločil sem se, da jo povabim v studio in začela sva delati. Zdaj sem njen producent in mislim, da bova dolgo sodelovala,« nam je zaupal piranski kitarist.

 

Silvestrski koncert v veliki dvorani Gledališča Koper bo zato nekaj povsem drugačnega od tistega, kar smo od piranskega mojstra kitare že videli in slišali.