Trčila v otroka na skiroju

Policisti PU Koper so v zadnjih 24 urah obravnavali 7 prometnih nesreč z materialno škodo in 1 z lažjimi poškodbami.

Deli novico s tvojimi prijatelji

V ponedeljek ob 16.30 so na PU Koper iz urgence SB Izola obvestili, da imajo v oskrbi 13-letnega otroka, ki je bil udeležen v prometni nesreči. Ugotovljeno je bilo, da je slednji vozil skiro, kjer mu je v križišču Piranske in Pristaniške ulice v Kopru, odvzela prednost 43-letna voznica osebnega avtomobila. Otrok je pri padcu zadobil lahke telesne poškodbe, zoper povzročiteljico pa sledi hitri postopek.

Isti dan ob 17.09 so na PU Koper iz urgence SB Izola obvestili, da imajo tokrat v oskrbi 51-letnega moškega, ki naj bi ga nekje v Kopru na prehodu za pešce zbil avto.

Ugotovljeno je bilo, da je 39-letna voznica osebnega avtomobila zapuščala parkirišče v Marezigah in zavijala desno proti Sv. Antonu v času, ko je zgoraj navedeni moški prečkal prehod za pešce. Voznica ga pri tem ni opazila in ga je s prednjim delom oplazila. Pri tem je utrpel lahke telesne poškodbe, zoper povzročiteljico pa sledi hitri postopek.

 

Pijan trčil v parkiran avto

Ob 23.59 so bili na policiji s strani občana obveščeni, da je na parkirišču stanovanjskega bloka v njegov tam parkiran osebni avtomobil trčil voznik drugega osebnega avtomobila. Policisti so na kraju izsledili povzročitelja, 51-letnega voznika osebnega avtomobila, ter mu odredili preizkus alkoholiziranosti. Slednjega je voznik odločno odklonil, ravna tako se je med postopkom policistom uprl in ni upošteval njihovih ukazov, zaradi česar so zoper njega uporabili prisilna sredstva in mu odredili pridržanje. Začasno so mu odvzeli vozniško dovoljenje ter sledi obdolžilni predlog.