V izolskem avtokampu pretep, v Portorožu vinjen ležal na cesti

Deli novico s tvojimi prijatelji

V soboto ponoči okrog 1. ure, je v izolskem lokalu domačin metal steklenice in se hotel pretepati. Policisti so 35-letniku odredili pridržanje in mu napisali plačilni nalog.

 

Zvečer so zaradi pretepa policisti posredovali v avtokampu v Izoli. Pretepalo se je več oseb. Policisti so na kraju ugotovili, da je 46-letnik iz Ljubljane opozoril 44-letnega Mariborčana, ker je uriniral ob njegovi prikolici. Ta se je tako razjezil, da ga je pričel pretepati, pri tem pa sta mu pomagala prijatelja oba iz Maribora. Po zaključenih policijskih postopkih sledi kazenska ovadba za kaznivo dejanje nasilništva.

 

Že zjutraj pa so imeli policisti opravka z vinjenim moškim, ki je rped lokalom v Portorožu oviral promet in hodil po cesti. Kričal je na delavca javnega podjetja in ga žalil. Pri tem je tudi stresal smeti iz smetnjaka. Zatem se je ulegel na vozišče. Hotel je tudi skočiti v vodo, vendar so mu zaradi njegove vinjenosti to preprečili tam zaposleni. Ob prihodu policistov na kraj je žalil tudi njih, zato so mu odredili pridržanje. 46-letniku iz Velenja je bil izdan plačilni nalog.