V Mali loži in Libertasu dela koprskega umetnika Josa Kneza

Deli novico s tvojimi prijatelji

Koprska Mala loža in skladišče Libertas bosta med 11. januarjem in 10. februarjem gostila razstavo koprskega umetnika Josa Kneza.

 

Akademski slikar Joso Knez živi in dela v Bertokih. V zadnjem času se njegova umetniška ustvarjalnost odraža predvsem v platnih velikega formata.

 width=

Njegovo ustvarjanje lahko v januarju spoznate kar na dveh lokacijah. Med 11. januarjem in 1. februarjem vas vabi pod volte Pretorske palače, kjer bo v Mali loži na ogled razstava njegovih del. Med 13. januarjem in 10. februarjem pa bo dela koprskega umetnika mogoče občudovati tudi v začasnem ateljeju, ki ga bo postavil v skladišču Libertas v drugem prekatu. Obiskovalci si bodo lahko razstavo le korak od potniškega terminala v skladišču ogledali vsak četrtek, petek in soboto med 17. in 20. uro.

 width=

Z odprtim ateljejem koprskega umetnika Josa kneza želijo koprski kulturni krogi spodbuditi javni interes na področju likovne umetnosti in pomagati ustvarjalcem pri promociji njihovih del ter vsem, ki bi se radi približali umetnosti, ponuditi bolj osebne poti, da se seznanijo z ustvarjalci in z umetniškim ustvarjanjem.

 

Vir in foto: eKoper