V zadnjih 24-urah koprski policisti prejeli kar 225 klicev

Deli novico s tvojimi prijatelji

Policisti Policijske uprave Koper so v zadnjih 24ih urah intervenirali v 76 nujnih primerih in na številko 113 skupno prejeli 225 klicev. Obravnavali so 12 prometnih nesreč z materialno škodo in 1 z lažjimi poškodbami. Zasegli so eno vozilo. S področja kriminalitete so obravnavali 2 vloma in 9 tatvin. Zaradi kršitev javnega reda in miru so intervenirali v 14 primerih ter obravnavali eno nasilje v družini.

 

Padel 81-letni motorist

Včeraj ob 10.38 je na Koprski cesti v Portorožu z motorjem padel 81-letni motorist iz Lucije. Na cesti je namreč poskušal polkrožno obrniti, teža motorja pa ga je pri tem vrgla iz ravnotežja, da je padel. Odpeljan je bil v SB Izola na pregled. Sledi mu plačilni nalog.

 

Trčil v avto na parkirišču

V Izoli je v parkiran avto prijaviteljice na parkirišču trčil voznik avtomobila. Policisti so na kraju našli 58-letnega voznika, kateremu je alkotest pokazal 1,15 mg/l alkohola v izdihanem zraku. Odvzeto mu je bilo vozniško dovoljenje, sledi obdolžilni predlog.

 

Hitri test za mamila je bil pozitiven

V Komnu so ob 12.30 ustavili 41-letnega voznika osebnega avtomobila, domačina. Odrejen preizkus alkoholiziranosti je bil negativen, hitri test za mamila pa pozitiven. Odrejen mu je bil še strokovni pregled, katerega je odklonil. Prepovedana mu je bila nadaljnja vožnja, odvzeto vozniško dovoljenje, sledi obdolžilni predlog.

 

Večletno nasilje v družini

Koprski policisti so obravnavali nasilje v družini. Partner in sin sta več let zmerjala, poniževala in pretepala žensko. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba.

 

Predelan skuter

Popoldan so v Izoli 25-letnemu domačinu zasegli skuter zaradi suma, da je predelan.

 

Kričal na goste lokala

V enem od gostinskih lokalov v Kopru je zvečer moški pod močnim vplivom alkohola in psihoaktivnih snovi vpil, kričal na goste lokala in tam zaposleno. Ob prihodu policistov na kraj je vpil naprej pred lokalom, ukazov policistov pa ni upošteval, zato so uporabili prisilna sredstva in mu odredili pridržanje.

 

V ankaranskem kampu ukradli kolesa

V kampu v Ankaranu je nekdo izpred šotora ukradel  dve kolesi: žensko električno znamke Cube in navadno moško kolo znamke Scot. Skupaj sta vredni 4000 evrov.