V ŽIVAHNIH ENERGIJAH SE SPUŠČAMO PROTI MLAJU

Prestopi malih in velikih energijskih igralcev so v odhajajočem vikendu za nami. Venera se zabava v znamenju leva in preizkuša potrpljenje Marsa, ki čaka na svojo nebesno ljubimko. Ga bo dohitela ali ima mogoče drugačne, retrogradne načrte? Če smo očistili dvome o vrednosti in ljubezni do sebe, je čas za radost, ustvarjalnost in ljubezen do vsega življenja.

Deli novico s tvojimi prijatelji

V naslednjih dneh se bomo prilagajali na nov način delovanja našega uma. Merkur je v nedeljo prestopil v svoj intelektualno igrivi dom dvojčka. Besed, razmišljan in raznobarvnih dejanj ne bo zmanjkalo, a bodimo prve dni bolj previdni. V četrtkovem večeru bo Merkur pod strogim očesom Saturna, ki nas bo spraševal, če res ne zmoremo delovati bolj modro, predvsem pa z manj površnih besed in neodgovornih dejanj? Ali res nimamo časa v sebi začutiti starih znanj in se prepustili intuitivnemu toku, ki nas vodi v pravo smer? Naj nas ne zajamejo dvomi v sebe, vzemimo Saturnov karajoči pogled dobronamerno, saj je tu za nas. Nagrada bo kmalu tu, ko se bo Merkur povezal z Venero iz leva. Lahkotno bomo izrazili svoje talente in ustvarjalne moči, predvsem pa brez dvomov in nepotrebnih pomanjševanj.

Luna bo vse dni potovala skozi močna znamenja od ovna, preko bika do znamenja dvojčka. Prebujala bo energije kot valovanja, s katerimi se bomo spuščali zadnjemu pomladnemu mlaju naproti v nedeljskem jutru ob 06:36. Mlaj bo nastopil v znamenju dvojčkov in nas odprl igrivosti prihajajočega poletja. Do takrat pa spuščajmo težo, čistimo stres, toksine iz telesa, misli in čustev in naj nam bo lepo.

V ponedeljek bo dinamičen dan. Luna bo v znamenju ovna prebujala Venero in Marsa, da se bomo vrteli hiteje v smeri svojih dosežkov, ustvarjalnih premikov. Energija v telesu bo tekla in si želela športnih aktivnosti.

V jutranjem torku bosta Luna in Sonce v dobri navezi usklajevala naše želje in hotenja. Poslušajmo se in delujmo, obenem že spuščajmo bremena na vseh nivojih. Luna bo zvečer v izzivih s Plutonom. Ob 20:30 bo prestopila v mirnejšega bika.

Sredino jutro bo polno optimizma v naših občutjih, obenem bomo čutili podporo znotraj in zunaj sebe. Dopoldan bo z Luno v biku v izzivih z Venero prinesel nezadovoljstvo in prevelike želje, večer bo utrujen in odprt za ranjenost, boleče trenutke. Proti mlaju gremo, spuščajmo stare zamere.

V četrtek bo nekaj nemira, proti večeru pa več prepuščanja ob podpori Neptuna Luni iz znamenja bika. Merkurjev izziv s Saturnom bo pred nas postavljal stroga vprašanja in dvome, če delujemo, govorimo in razmišljamo dovolj modro in odgovorno.

V petkovi noči bo Luna iz bika prestopila v dvojčke. Navkljub razigranosti na vse strani, bomo v sebi čutili dvome in negotovosti. Lunina pot proti mlaju bo želela veliko umirjanja, spuščanja in čiščenja omejujočih prepričanj. Večer bo prijeten.

V soboto bo dan pred mlajem, mi pa še razigrani v čustvih in mislih. Luna iz dvojčkov bo drsela Soncu v objem, energije bomo imeli še dovolj. Merkur in Venera bosta našla skupni korak v ustvarjalnih. Užijmo dan, obenem jejmo manj hrane in pijmo veliko čiste vode.

V nedeljo ob 06:36 bo nastopil mlaj v znamenju dvojčkov, da spustimo stare razmišljanja in se lehkotneje odpremo prihajajočemu poletju. Ob 12:57 bo Luna prestopila v znamenje raka, nedeljski dan bo družinski in umijren. Naj nam bo lepo.

Pomembno je vedeti, da so vse to splošne energije, kvaliteta časa, skozi katerega gremo vsi. Kolikšen je vpliv na nas osebno, pa je odvisno od naših rojstnih energij (astrološke karte) in s tem moči oziroma povezav ter sorodnosti splošnih energij z našimi osebnimi. To pa je že vaša osebna zgodba, namenjena samo vam.

Lahko se mi oglasite preko spletne strani https://www.jasminakrt.com ali pišete na info@jasminakrt.com.

Ne pozabite pripisati kode “obalaplus.”

Jasmina Krt, astrologinja z mednarodnim certifikatom ISAR – International Society of Astrological Research, certificirana Intuitive and Success Coach – Association for Energy Psychology