WELLNESS CENTER Adria Ankaran, zelena mediteranska oaza ob morju

Obisk Wellness centra Adria je odlična priložnost, da si vzamete čas zase in se sprostite. Ne glede na to, ali si želite razvajanja, aktivnosti ali preprosto pobegniti od vsakodnevnega vrveža, vam bo Wellness center Adria  s svojo pestro ponudbo storitev za družine, pare, seniorje in otroke ponudil vrhunsko izkušnjo.

Deli novico s tvojimi prijatelji

Wellness center Adria se nahaja tik ob morju in ponuja najlepše razglede in sončne zahode.

Gostje lahko uživajo v čudovitem naravnem okolju. Na terasi notranjega bazena lahko uživate na soncu in si privoščite odlično kavo s pogledom na morje.

 

Ponudba vključuje kopanje v bazenskem kompleksu z ogrevano morsko vodo, savna park, bogato ponudbo masaž in tretmajev.

V wellness centru Adria se v terapevtskih tretmajih osredotočamo na uporabo naravnih in avtohtonih sestavin, ki so značilna za območje. To vključuje izvlečke in esence iz lokalnih rastlin, kot so sivka, rožmarin, oljka, morske alge, nerafinirana sol, olivno olje ter olja sivke. Te sestavine se uporabljajo v oblikah, kot so obloge, pilingi, maske in imajo blagodejen učinek tudi na splošno počutje.

Sestavine imajo pomirjujoče, vlažilne in hranilne lastnosti, ki pomagajo pri sprostitvi, revitalizaciji in splošnem počutju.

Pomlad je pravi čas, da kožo pripravite na poletno sonce, odstranite odmrle celice in jo nahranite. Vse to nudi  posebna ponudba Olive Spa Special, ki vključuje olivni bio piling telesa in masažo celega telesa z olivnim oljem (60 minut).

 

Vstopite v poletje pripravljeni s posebno ponudbo za nego stopal. Nega vključuje 50-minutno osnovno pedikuro Basic ali 90 minutno Happy feet pedikuro (Spa pedikura + piling + maska + masaža stopal + lakiranje). Ponudba vključuje še zahtevnejšo medicinsko pedikuro Medi – pedi.

 

Urnik: vsak dan od 10.00 ure do 18.00 ure.

T: 05 66 37 356 E: wellness@adria-ankaran.si