Za Palčico pomagalčico bo tekel okrog Kopra

Klemen Kladnik bo 26. novembra tekel Dobrodelni koprski tek.

Deli novico s tvojimi prijatelji

26. novembra bo Klemen Kladnik v Kopru tekel Dobrodelni koprski tek na katerem bo, vsak od nas, poskusil premakniti svoje meje. Kladnik bo poskusil preteči 100 km okrog Kopra, pridruži pa se mu lahko prav vsak.

Podjetja, ki so pripravljena za vsak kilometer nekaj darovati, lahko pišejo na elektronski naslov klemen.kladnik@gmail.com.

Ves izkupiček gre izključno Palčici Pomagalčici, Kladnik pa bo vsa sodelujoča podjetja, omenil na posebni tekaški majici, ki jo bo pripravil za ta dogodek. Vse aktualne informacije lahko spremljate v Facebook dogodku Dobrodelni koprski tek.

“Moja osebna ideja je bila, da grem teč sto kilometrov. Ko pa sem malo razmišljal, sem ugotovil, da bi bilo fajn, če bi se mi kdo pridružil. Iz tega je prišla ideja, da naredimo še nekaj dobrodelnega in zberemo denar za Palčico pomagalčico, da za vsak kilometer, ki ga pretečem, nekdo nekaj prispeva,” pravi Kladnik. “Želja je, da se čim več ljudi premakne, lahko z mano, lahko tečejo po svoje, lahko hodijo, karkoli, samo da so zunaj,” našteva organizator dobordelnega teka.