Horoskop: april

Deli novico s tvojimi prijatelji

OVEN

Nov teden se zbudi z luno v Vodnarju, ki teče v prazno in ne zagotavlja uspeha, zato pomembno odločitev preložite na naslednji dan. Ne izpostavljajte se preveč, da ne boste izgubili preveč energije in dragocenega  časa. Med 4. in 7. aprilom boste uspešno urejali vse pomembne dogodke, čakajo vas tudi odločilni sestanki. Izkoristite mlado luno, ki bo 5. 4. v vašem znamenju. Seveda velja sporočilo za vse generacije. Poslovne narave za odrasle in podjetne, ljubezenske za mlade in mlade po srcu in uradne za tiste, ki urejate zemljiške in druge materialne zadeve. Vse do 20. imate na svoji strani potujoče sonce in tudi zaradi tega boste imeli srečno roko, ko boste  izpostavljali svoje projekte in udejanjali ideje, ki ste jih že nekaj časa snovali. V drugem delu meseca so možne spremembe na delovnem mestu.

 

BIK

Obetajo se vam mnoga prijetna presenečenja. Imeli boste občutek, da ste obuli nove, tokrat srečne čevlje. Vsi v vaši bližini bodo prijazni do vas in z lahkoto boste dosegli zastavljene cilje. Na sredini meseca boste zaživeli, prav kot bi dobili nov zalet. Od zdravja boste prekipevali, za razliko od preteklih mesecev. Polni boste nove sveže energije in posledično bodo na vseh področjih vidni odlični rezultati. Sedaj se lahko lotite opravka, s katerim že preveč dolgo odlašate. Po 18. boste veliko poslovali, saj bo Merkur, ki se je pretekli mesec neprijazno obnašal, sedaj spremenil svoj obraz tudi do vas. Ubrano obdobje za vas, ki ste več časa v zvezi, bi lahko izkoristili za krajši oddih ali za potepanje po gorah, po obali. Bodite le malce bolj previdni na dan polne lune, ki bo tokrat 19. Še posebej med vožnjo.

 

Dvojček

Že na začetku meseca se vam bodo ponujale na videz odlične priložnosti, od katerih pa bo le malo res tistih pravih! Tisti, ki ste ujeti v poslovne mline, si zapomnite: »Vse svoje poslovne poteze vsaj do 19. opustite in vsak korak še enkrat pretehtajte.« Medtem se raje zabavajte in nova poznanstva vas bodo pomirila in razvedrila. Če ste resno vezani, pa bi bilo dobro, da bi posvetili več časa, energije in tudi ljubezni domu in domačim. Obstaja verjetnost, da boste prav od tam dobili pravi in koristen  namig. V tem trenutku pa je jasno, da kljub premišljevanju ne veste, kaj bi sami s seboj poslovno ali pa v šoli. V zadnjih dneh vam ljudje iz vaše bližine ne dajo miru, od vas terjajo odločitve, vi pa ne veste, kaj narediti! Dilemo  presežete lahko edino v pravem trenutku, ki bo med 22. in 26. aprilom in šele takrat boste uskladili svoje načrte tudi z drugimi, ki so udeleženi v vaših projektih. Za konec meseca načrtujte krajši oddih.

 

Rak

Ljudje v vaši bližini od vas preveč pričakujejo in to vas zadnje čase vse bolj obremenjuje. Minili so časi, ko ste pozabljali na sebe in vse druge postavljali v ospredje. Prvih nekaj dni v mesecu boste preživeli v iskanju pravega motiva za delo. Po 11. pa boste zaživeli in v kratkem času nadomestili prej omenjeni izpad energije in uspešnosti. V ta termin uvrstite vse resne in zahtevne zemljiške in sodne zadeve, ki jih niste utegnili urediti prej. Sedaj je tudi čas pravi, da uskladite odnose doma in tudi v delovnem okolju. Zvezdni nasvet pravi, da se je potrebno čim več pogovarjati, ker se vam bo to obrestovalo v prihodnje. Za vas, ki ste še zapisani učenju, pa imate sedaj še možnost nadomestiti luknjo, ki zeva v vašem znanju.

 

Lev

Na začetku meseca boste nekoliko manj aktivni, kar pa je prav. Po sitni prazni luni 5. se  boste spet sestavili in ob polni luni, ki bo tokrat 19. aprila, se boste zavihteli visoko na podij poslovnega uspeha.  V sebi boste prepoznali  zgodbo, ob pravem trenutku začete akcije pa vam bodo navrgle zajeten uspeh. V tem času boste uveljavili svoje pozicije. Za vas, ki ste vpeti v poslovne procese, to pomeni realizacijo načrtov v večjem obsegu, kot ste načrtovali. Za vse druge, ki ste v drugačnem energijskem vrtincu, pa bo v skladu z načinom življenja osrednji del meseca dobro zapisan v vaš življenjski dnevnik. Če ste še samski, v fazi iskanja duše dvojčice, pa se vam prav lahko zgodi, da vas zadenejo Amorjeve puščice, če skočimo nazaj skozi čas, je to možno 13. in 14. Ta stavek še posebej za rojene v tretji dekadi znamenja. Tudi luna v Strelcu med 21. in 23. je ljubezensko naravnana.

 

Devica

Še naprej vztrajajte in zbirajte informacije o tem, kaj lahko naredite sami. Spoznavate, da se lahko vedno brez izjeme zanesete le nase. Razočaranje v prvih dneh meseca boste pozabili, ko boste med 15. in 21. spoznali oziroma odkrili popolnoma nov svet. Navsezadnje ima vsakdo dobre in slabe čase in umetnost kako jih previhariti je tista, ki vas dvigne nad probleme. Sedaj ste tudi  bolj občutljivi in nekaj naredite za svoje zdravje. Sprehodi vam bodo zelo koristili tako fizično kot psihično.  Če ste vpeti v poslovno življenje, v tem trenutku nikar ne hitite z odločitvami, več premisleka in modrosti vas bo obvarovalo pred problemi. V petek, 19. aprila,  si privoščite odklop, nova srečanja in dogodivščine, ki vas bodo »oživile«. V četrtek, 25. aprila, pa boste dobili novo zamisel in idejo, ki bo postala rešitev za zadeve  iz »preteklosti«. Kaj pa ljubezen? Tja do konca meseca imate čas in priložnost, da se srečate s pravo osebo.

 

Tehtnica

Miren začetek meseca, skoraj mrtvilo na vseh področjih. Šele 9.  bo nekaj dogajanja premaknilo časovno kolo iz mrtvega teka. V primeru da veliko potujete, je pomembno, da se zaščitite in tako varno potujete. V prvih dneh meseca bodo tudi drugi iskali vašo bližino in pomoč! V tej situaciji morate temeljito premisliti o svojem času in energiji, ki jo preveč vlagate v druge. 17. in 18. sta vaša dneva za popolno in uspešno operacijo poslovnega značaja. V tem času boste z lahkoto dosegli dogovor na področju, ki vas izjemno zanima in vam je pomembno! Nasvet zvezd: vzemite si čas zase in prav konec meseca je idealen za kratek oddih v družbi srčne izbire. 25. april  pa lahko izrabite tudi za zahtevna poslovna srečanja ali pa ga namenite bolj prijaznim stvarem v vašem zasebnem delu življenja.

 

Škorpijon

Prvega dela novega meseca ne boste preživljali prav mirno. V sebi boste čutili nemir, ki bo prizadel vaše počutje in čustva. Tokratni zvezdni nasvet: skušajte se bolj intenzivno posvetiti gibanju, redni sprehodi vam bodo vlili nove življenjske energije. Preživeti morate čas tesnobe in strahu, da vas  ne potegne v vrtinec obupa. Prihaja pa boljše obdobje za vas. Sredinski del meseca vam je naklonjen, posebej  čas polne lune, ki jo izrabite za bolj pomembne in zahtevne dogovore in akcije. V primeru, da morate sestankovati ali opravljati pisne zagovore ali izpite, je vam naklonjen čas med 24. in 30. aprilom. Še en nasvet imajo zvezde za vas.  Varujte se nadrejene osebe, za katero se vam bo zdelo, da vas spravlja na rob. Skušajte ohraniti  jasne misli in trezno glavo in se nikar ne spuščajte v spore. Enako velja opozorilo za zasebni del življenja in partnerstvo.

Strelec

Če vam uspe preskočiti prve tri dni novega meseca, se boste izognili  pastem, ki bi vas lahko pahnile nazaj v čas sivine in nezadovoljstva. Po  5. aprilu pa boste zasijali v popolnoma novi preobleki, tako poslovno kot zasebno. V tem obdobju boste postali samozavestni, vendar ne razlagajte svojih načrtov napačnim osebam oziroma tistim, ki bi vam lahko škodovali, saj vam vsak, ki ga srečate, ne more pomagati reševati vaših zadev!!!  V sredinskem delu meseca se boste lahko natančno posvetili podrobnostim, ki so pomembna za vašo osebno in poslovno prihodnost. Tako se boste znebili občutka, da ste bili preveč površni, tudi glede ocen tistih, ki so vstopali v vaše zasebno in poslovno življenje. Najbolj uspešen del aprila bo 19. in 20. ter seveda 29. in 30. april, tako da ne boste utegnili dopustovati in boste svoj premor prenesli na mesec maj!

 

Kozorog

Prvi del meseca boste pametno izrabili v šoli ali na poslovnem področju, odvisno kateri generaciji pripadate. Tudi za seniorje prihaja boljše obdobje, več energije in odlično počutje. Seveda pa izboljšanje ne pride samo po sebi, temveč boste morali v to vložiti nekaj časa in energije! Sredina  meseca je že skrajni čas, da se lotite tudi novega dela. Vaš projekt je zrel in čaka na vaše ukrepanje oziroma da odprete knjige in se, če ste študent ali učenec, začnete temeljito pripravljati na zaključek letnika. V zasebnem delu življenja pa bodite modri in s premislekom ukrepajte, saj očitki niso na  mestu. Samski boste imeli priložnost spoznati nove obraze 24. in 25. v mesecu, zato se ne zapirajte med domače zidove. Čaka vas vesela družba!

 

Vodnar

Skušajte se zbrati in bolj in prisluhniti telesu in naravnim zakonitostim, sicer vas bo telo samo opozorilo, da ima dovolj vaše brezbrižnosti. Na poslovnem podiju prisluhnite notranjemu glasu in se tako izognite težavam in zapletom. Opozorilo velja tako za mlade kot za vse tiste, ki vstopajo v tretje življenjsko obdobje. Za vse generacije velja, da se boste  morali veliko bolj posvečati tudi domačim, posebej tisti, ki ste komaj zastavili novo skupno pot. Iskanje stanovanja bo uspešno 22. in 23. aprila. Zaposleni se srečujete s poslovnimi težavami, zastoj vas jezi, toda nekaj več časa boste  morali vložiti, da bo finančni uspeh takšen, kot si ga želite. Ste samski? Vas skrbi, da ne boste srečali pravega sopotnika, ki bi vas pospremil skozi življenje? Uporabite ves svoj šarm in ideje, na nebu pa vas varujeta Jupiter in Mars. Zavedajte se, da vam ne manjka priložnosti, zato se morate več gibati med vrstniki in tam, kjer živi življenje. Tudi vaših pet minut je v zadnjem delu meseca. Za seniorje pa velja, da več gibanja prinese več zdravja, več sreče in zadovoljstvo.

 

Ribi

V zadnjem času vas žene občutek, da vam življenje polzi iz rok, zato  hitite na vse pretege. Morate se zavedati, da naglica ni pravi odgovor na  problem. Naredite si načrt, ki bo zdržal vse vaše zahteve in pričakovanja. Ne obremenjujte se s takojšnjimi rezultati. Sredina meseca vam bo bolj naklonjena in vaša strpnost se vam bo izplačala. Zadnji del meseca bo vaša  jadrnica imela mirno morje. V primeru da se bo vaše življenje preveč umirilo, je to opozorilo za vas, da vse le ni tako idealno, kot se zdi na prvi pogled. Zato  morate glavnino svojih aktivnosti prenesti na srednji in zadnji del meseca. Sedaj je tudi pravi trenutek za samske stanovalce zodiaka. Mars in Jupiter sta  vam izjemno naklonjena. Od 21. aprila pa ji aktivno sledi tudi Venera. Glede zdravja pa velja opozorilo! Pazite na stopala, zmerno gibanje in zgolj pametno obremenjevanje vas bo potegnilo iz vrtinca bolečin.