Vse o zelenem in socialnem podjetništvu na zanimivi delavnici, ki bo potekala v sredo

Deli novico s tvojimi prijatelji

V sredo, 17. aprila, bo od 9. ure dalje, v restavraciji Marina Portorož, pod okriljem Primorske gospodarske zbornice (PGZ) potekala delavnica za mikro, MSP ter podjetnike/ce na temo Zelenega in socialnega podjetništva, ki so jo poimenovali »Zeleno in socialno podjetništvo, priložnost ali nuja.«

Delavnica je namenjena ozaveščanju ter ustvarjanju ugodne klime za uvajanje družbeno odgovornih praks zelenega ter socialnega podjetništva preko promoviranja tematike, predstavitve formalno-pravnih okvirjev, glavni poudarek bo na predstavitvi primerov dobrih praks ter mreženju med zainteresiranimi podjetji ter podpornimi institucijami. Kotizacije ni.

Prijave na delavnico pa na PGZ zbirajo vse do zapolnitve prostih mest na e-naslov alin.marsic@pgz-slo.si ali na tel. št. 05 66 25 830 do torka 15. 4. 2019. Dogodek bo potekal v okviru projekta LAS ECOSOP ISTRA, ki je bil izbran v sofinanciranje s strani LAS Istre. Vodilni partner projekta je UIP Univerzitetni razvojni center in inkubator Primorske. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj, so sporočili s PGZ.