Decembrski horoskop: Kdo bo optimističen in komu so tokrat zvezde naklonjene?

Deli novico s tvojimi prijatelji

Horoskop za vas pripravlja astroroza@gmail.com, ki jo za pripravo razširjenega horoskopa lahko pokličete tudi na telefonsko številko 041 696 809.

OVEN (21.3. do 20.4)

Pred vami je temperamenten mesec, čaka vas kar nekaj prav posebnih izzivov, več novih projektov in možnosti izpolnitve vaših sanj. Med vsemi področji življenja bo komunikacija tista, ki bo daleč v ospredju in bo predstavljala bistven dejavnik v vašem poslovnem in zasebnem vsakdanu. Vsi vaši poslovni dogovori bodo izvedljivi, v novo leto boste gledali z optimizmom. V ljubezni boste izrazili željo po svobodi in čustvih, ki vas ne bodo omejevala. S to vašo izbiro obvestite svojega življenjskega sopotnika, obstaja verjetnost, da mu ali ji to ne bo všeč. Svetujem vam, da se bolj ukvarjate s svojo kondicijo, kajti družabni dogodki vas bodo primerno izčrpali. V prvem delu meseca si vzemite čas za družino, morda se odpeljete na krajši potep. Polna luna 12. decembra je primerna za nove izzive, energije boste imeli na splošno dovolj in boste kos vsem zastavljenim ciljem in nalogam. Božič boste pričarali svojim v vseh čarobnih barvah! Spremembe so sestavni del življenja, zato se pripravite na 26., ko bo siten nebesni dogodek v obliki Mrka. Ta dan se izognite vsem pomembnim odločitvam, potovanjem, nakupom, pogovorom!

BIK (21.4 do 21.5)

Nov mesec bo na finančnem področju prinesel veliko motivacije in zaradi tega boste globoko v sebi srečni in zadovoljni s svojimi odločitvami. To še ne pomeni, da ste materialist, vendar pa se zavedate, da denarja ne potrebujete le za preživetje in da je prav, da si ustvarite varno zalogo. V partnerju ne pozabite poiskati prijatelja, zaželeno je, da se kam skupaj odpeljeta in preživita nekaj čarobnih trenutkov. Morda namig: vsa mesta že žarijo okrašena, oba bosta očarana. Doma imate ta zadnji mesec res polne roke dela in ogromno obveznosti. Potrebno bo zavihati rokave, samo tako boste kos vsem prej zastavljenim načrtom. Izvirne ideje pridejo same od sebe 12., prebliski in izvirne ideje se bodo vrstile druga za drugo. Čaka vas nekaj izjemnih novih sodelovanj. Če vas bo kaj sprostilo, so to sprehodi v naravo, niti mraz, niti sneg in niti veter vas ne bodo zadržali doma. Svoje načrte umaknite s prvega nivoja 26., mirovanje in nedejavnost vam bodo koristila. Praznični čas bodite čim več v družbi s svojimi, nakup daril opravite čim prej. Praznovanje bo tokrat izjemno bučno in veselo. Imeli boste resen in pomemben pogovor z osebo, ki vam bo izjemno spremenil poslovni del življenja. Praznovanje vam bo ostalo v spominu po posebnih trenutkih, ki jih boste doživeli v družbi vam najdražjih.

DVOJČKA (22.5 do 21.6.)

Brez komunikacije z mnogimi deležniki tudi tokrat ne bo šlo. Kot vedno ste zelo odprti za novosti, ki jih prinaša nov projekt, za vas je izziv vse drugačno, novo in posebno. Vam se ni nikoli težko prilagoditi čisto posebnim zgodbam. To vas bo spodbudilo k še večjim d osežkom in uspehi so tako rekoč na dlani. Kot vedno, boste tudi tokrat uspeli animirati in spodbuditi svoje bližnje, da vam sledijo k n ovim d osežkom in uspehom. V ljubezni vam veliko pomenita zasebnost in svoboda, seveda bo to prineslo določene posledice v vašem zasebnem življenju, na katere pa se ne boste ozirali. V kolikor kaj ne bo šlo prav vam v dobro, se boste v skupini, v kateri delujete, odločno postavili na svoje stališča, to pa lahko povzroči nekaj hude krvi. Resnih posledic ne bo, če se boste izognili dveh zoprnih dni, najprej je tu 12. s polno luno in potem praznični 26., ko bo mrk, zelo nevaren in neprijeten. Najbolj pametno bi naredili, če bi se umaknili v »ilegalo«, proč od javnosti, proč od sodelavcev, stran od tistih, ki jih ne želite prizadeti. V tem obdobju med 12. in 27. je smiselno, da se ukvarjate sami s seboj, morda z meditacijo. V finančnem pogledu boste dokaj uspešni in rezultati, ki jih zapišemo na bančnem računu, bodo odlični. Vendar morate paziti, da bi ne vlagali po neumnem denarja v rizične posle. Posebej boste v nevarnosti konec meseca!

RAK (22.6 do 22.7.)

V tem zadnjem prazničnem mesecu boste zelo aktivni in ne tako, kot so vajeni od prej drugi, da ste pasivni. V tem mesecu se boste postavili za sebe, doma in še zlasti na poslu! Spremembe napoveduje Jupiter, ki se bo preselil 3. v znamenje Kozoroga, vam bo to navrglo odlično ponudbo. Neomajno, čeprav počasi se boste premaknili naprej in tako presenetili sebe in druge. Po dolgem času boste zadovoljni sami s seboj. V ljubezni boste prej kot ne zadržani, posebej 12., pomembno je, da se o vseh tekočih zadevah pogovorite s partnerjem. Vaša potreba po varnosti b o zelo m očno izražena in v bodoče boste naredili vse, da bi zagotovili za sebe in svoje samo mir in varnost! Na delovnem mestu boste imeli veliko izzivov in dela, praznikom navkljub vas čaka ogromno dela in prav enostaven ta čas ne bo za vas in vse, ki so povezani z vami. Premor pa pride na vrsto po 21. s prehodom Venere v Vodnarja. Vse do 26. vam bo resnično zmanjkovalo časa, dnevi in ure bodo galopirali z veliko hitrostjo v novo koledarsko leto. Rojeni proti koncu znamenja lahko pričakujete dogodke, ki bodo imeli za vse, za vas in vaše bližnje velike spremembe. Ob mrku 26. se umaknite iz javnega dela življenja, malo ilegale vam ne škodilo. Leto boste zaključili na prav poseben način, ki bo vsem ostal v lepem spominu! Na ljubezenskem področju pa bodo tlele strasti.

LEV ( 23.7. do 23.8.)

Sicer za vas to ne bo nič novega, ker boste postali izjemno komunikativni in odprti za novosti. Zdelo se bo, da se pomikate korak za korakom in v tem prvem delu meseca ne boste delovali toliko z užaljenostjo, bolj z ustvarjalnostjo. Dinamika bo v ospredju, če že ne drugače, boste na sebe opozorili na nek zelo izviren način. Česarkoli se boste tokrat lotili, boste počeli dinamično in z zavestjo, da enostavno morate uspeti! Energije boste imeli v tem mesecu zabav ogromno, da boste od nje preprosto prekipevali. Pametno pa bi bilo vse te prednosti čim bolj pametno unovčiti na poslovnem področju. Če vam podam nekaj namigov, so to lahko uvajanje novosti na poslovnem ali pa na športnem področju . V tem mesecu boste živeli na vam najbolj všečen način. Odprli se vam bodo novi nivoji in čisto drugačne priložnosti. Upočasnite se le 12., da ne boste podrli vse dobro nastavljeno, in 26., ki pa zahteva absolutno mirovanje! Končnico meseco boste naravnali na zabavno, na druženja, gostili boste svoje prijatelje, da jim bodo ostali v spominu vaši jedilniki in eksplozije okusa. V novo leto boste skočili z začetimi novimi projekti. Na ljubezenskem polju pa bo vse novo in polno čarobnih zgodb.

DEVICA (24.8. do 23.9.)

Energijo boste v tem mesecu še zlasti po prestopu Jupitra zadrževali zase, kar pa se bo kasneje pokazalo kot pametna poteza. V komunikaciji boste tako poslovno kot zasebno zelo odprti, od rok vam bodo šla vsa intelektualna opravila, tudi študij, pisni in ustni izpiti… Še najbolj pa se boste sprostili v družbi in v novih kontaktih z ljudmi, pozabite na svojo skromnost in se odprite in sprostite. Prav vam pride vaša tehnika sproščanja, ki vas bo zavarovala pred nevarnim stresom na delovnem mestu. Okoli polne lune 12. bodite previdni in se ne izpostavljajte. V kolikor boste prisluhnili notranjemu glasu, ki se imenuje intuicija, se nimate potrebe bati, vprašanje je le, če ji dajete veljavo ali ne! Na ljubezenskem področju vas bodo obvladovala močna čustva, prava strast in čas je primeren za osvajanje. Praznični dogodki, mesec zabav in nakupov je vsak dan bolj naklonjen ustvarjanju idealnih pogojev za novo ali oživitev stare ljubezni. Bolj se bo mesec december bližal svojemu koncu, bolj boste zbirali pozitivne dogodke. Začnete lahko tudi nove projekte, ki jih boste štartali v novem letu. Pameten umik v varen krog doma 26. vas bo obvaroval problemov in nesreč! Nov korak pa zastavite po 27., ko se vam odprejo nova vrata v novo življenje!

TEHTNICA ( 23.9 do 23.10)

Da ste čim bolj svobodni bo v letošnjem decembru pomenilo več, kot običajno. Srečni in čisto izpolnjeni boste le tedaj, ko se boste otresli skrbi in se predajali radostim prazničnih nakupov, ki vam jih ponuja ta mesec zabav. To je tudi primeren čas, da se odtrgate od vsakdanjika in greste na krajše potovanje, da si v družbi ogledate adventno okrašena mesta sosednjih držav. Vse to vas bo napolnilo z energijo, optimizmom in za vas se bo čas enostavno ustavil na področju čarobnega. Skozi izmenjavo mnenj boste kljub zabavnem obdobju prišli do pravih in koristnih poslovnih informacij in idej. V primeru poslovnih povezanosti boste postali zelo močni in prodorni, par sedaj pride na površje rek, »vsi za enega, eden za vse«. Sedaj boste tudi napredovali in to kljub prazničnim poslovnim zastojem. Na ljubezenskem področju pa nekaj novega, zasedeni pa boste naredili konkretno prenovo vašega razmerja. Kritična sta dva dneva, polna luna 12., v tem obdobju se izognite konfliktnim pogovorom. Tudi 26., to je še bolj nevaren dan, ko bo nastopil mrk, popolnoma se na ta dan izklopite! Tako boste prelisičili nesrečo in se izvlekli brez udarcev usode! Praznovanje bo tokrat za vas in vaše nepozaben dogodek!

ŠKORPIJON (24.10 do 23.11)

Tokrat bo vaša okolica in ljudje okoli vas kot ogledalo, iz videnega se boste ogromno naučili. Mesec zabav bo v veliki meri namenjen romantiki, osvajanju in spletanju novih romantičnih zgodb. Na splošno vas bodo obvladovala močna in globoka čustva. S svojim srčnim izbrancem boste doživeli mnoge lepe trenutke, ki si jih bosta oba zapomnila. Seveda pa boste še vedno kot tipičen Škorpijon zaprti v svoj oklep tuhtali sami za sebe, to je tudi pogojeno z vašo težnjo, da obvladujete vse. V sebi ste pravi vrelec moči in sile, zato se skušajte obvladati 12., ko bo polna luna ponujala izzive, da ne boste po nepotrebnem izpostavljali sebe in druge! Druga polovica meseca bo intenzivna in dramatična, v poslovnem segmentu boste opozorili ključne akterje na sebe! Druge ljudi privlačite zaradi svojega posebnega odnosa. Da ste skrivnostni in to, da bi vas bolj spoznali, vse neizmerno privlači. Na ljubezenskem obzorju vas čaka romantična zgodba, toda vsemu navkljub bo potreben odkrit in temeljit pogovor. Priporočilo zvezdogleda je, poslušajte svoj notranji glas! Pri denarnih zadevah se kaže dvojnost, zato pozor, ko vlagate ali kupujete večje vrednosti! Na dan četrtka 26. se umaknite v svoj svet! Konec leta pa bo za vas čaroben.

STRELEC ( 24.11 do 22.12)

Vaš vladar Jupiter vas zapušča 3. nepreklicno se seli v Kozoroga in zato se boste morali zanesti na sebe in svojo intuicijo. Tokrat bo za vas koristna večja skupina poslovnih ljudi, ki vam bodo odprli pot v nove poslovne izzive. Pomembno je, da vse dogovorjeno daste na papir, da bi se ne pozabilo nekaj, kar je bistveno. Vse poslovne dogovore prestavite z 12. na petek 13., ko so vam zvezde naklonjene! V ljubezni bo tokrat najbolj pomembna svoboda in upajte, da bo nasprotna stran to razumela in vas ne bo omejevala, ker bi to pomenilo konec romantične zgodbe. Druga polovica meseca bo nekoliko bolj umirjena, bolj posvečena zabavnemu delu najbolj norega meseca in pa nakupom. Obstaja velika verjetnost, da boste naredili načrt za prihodnost, ki bi popolnoma spremenil vaše življenje. Finančno bo mesec stabilen in na obzorju je nekaj čisto novih projektov, ki jih boste prelili v naslednje leto. Po prazničnih zabavah in Božiču se ne izpostavljajte 26., ko bo mrk in nič kaj prijeten ne bo! Konec mesca b oste namenili zabavnemu delu življenja in se bolj posvetili družinskim članom, ki ste jih do sedaj zanemarjali.

KOZOROG (23.12. do 20.1.)

Na delovnem mestu vas po 3. decembru čaka sreča in kup izjemnih priložnosti, za kar bo imel zasluge Jupiter. Vsem se boste dokazali, da ste nenadomestljivi in da znate delati na prav poseben inovativen način. Razmere v službi se bodo uredile in to v vašo korist. Tudi v partnerskem življenju vas čaka resnost in sigurnost. V tem mesecu se boste veliko pogovarjali, kar sicer ni vaša odlika, in tako boste še bolj utrdili vašo ljubezensko zvezo. Polni luni 12. se izognite, da ne naredite kakšne napake, ki bi jo kasneje obžalovali. V drugem delu meseca boste bolj razigrani in sproščeni tako, da boste presenetili vse v svoji bližini. Tisti, ki študirate , sreča je na vaši strani. V tem delu meseca se lahko lotite kakšnih večjih finančnih tveganj in nakupov nepremičnin. Vse posle lahko opravite, le 12. in 26. se umaknite iz pogovorov in dogovorov. Imejte v mislih krajše izlete, da si ogledate v družbi srčne izbire praznične prestolnice sosednjih držav, to vam priporočam, ker boste utrdili svojo zvezo in še nove priložnosti se vam odprejo. Na potovanju boste srečali ljudi, ki vam bodo odprli novo poslovno nišo, nov posel v novo leto 2020, zakaj pa ste doslej mislili, da so izleti zgolj in samo zabava in obremenitev. Tokrat bo to čisto nekaj drugega.

VODNAR ( 21.1. do 19.2.)

V tem najbolj norem in zabavnem mesecu vam bo življenje ponudilo veliko priložnosti in izzivov. Spremembe imate radi in ste eden redkih stanovalcev zodiaka, ki ne doživi stresa ob uvajanju novih tehnologij v poslu in na splošno. V bodoče boste postali še bolj zvedavi, po 21. se boste ujeli z Venero, ki se bo spogledovala z vami še v drugo leto. Torej, če ste oddali svoje srce že prej, bodite previdni, da se ne zapletete v kakšno zvezo, ki bi vam zakomplicirala življenje. Vi od nekdaj živite v svojem svetu, tudi zato delate stvari, ki jih drugi ne razumejo in ste na nek način v poslovnem življenju čislani zaradi svoje izjemnosti. V tem zaključku leta boste presenetili nekatere, ko se boste postavili za sebe in svoje ideje. V prihodnje se vam bodo odprle možnosti novega izobraževanja in potovanja na tuje! Bodite edino pametno previdni 12., ko bo luna nagajala vsem in tudi vam, in 26., ko bo znameniti sončev mrk, ko res ni pametno izzivati življenja. V ljubezni pa je ponovno v ospredju svoboda, nihče in nič vas ne more ujeti v svoje mreže in vam vzeti najbolj cenjeno vrednoto po kisiku, to je svoboda. Vsak, ki bi si vas želel omejevati, vas bo v istem trenutku izgubil. Letos boste pričarali najbolj nor skok v novo leto, vsem bo ostal v spominu.

RIBI ( 20.2. do 20.3.)

Mesec zabav in daril je vsako leto vaš najljubši. Mističen, skrivnosten, čaroben in poln energije, ki vam ponuja srečo, ko kupujete ali delate darila. V prvem delu meseca vsaj do polne lune 12. hranite energije za sebe in v tem obdobju se ne odločajte glede pomembnih zadev! V drugem delu meseca vam bo vse bolj enostavno in kot bi pluli s tokom, vse načrte boste izpeljali brez zapletov in stresov. Ob rojstvu vam je bila dana intuicija, ki je vaša zvesta spremljevalka in pomočnica. Finančno boste stabilni in kljub mesecu, v katerem se na veliko zapravlja, boste vi preudarno porabljali svoj denar. Morda se vam ponudi priložnost, da naredite posel leta čisto na koncu iztekajočega se 2019. Velik poudarek dajte na komunikacijo, tako doma kot na delovnem mestu. Na službenem področju se vam kažejo spremembe v obliki nove pogodbe ali drugo delovno mesto. Bodite previdni 12., ko bo polna luna nagajala vsem in tudi vam, in 26., ko bo sončev mrk lahko prinesel velike težave. Če se boste »potuhnili«, se vam ne bo nič zgodilo! Tokratno silvestrovanje bo nekaj izjemnega!