Radio Capris pomaga podjetnikom v regiji

Deli novico s tvojimi prijatelji

Projekt brezplačne podpore manjšim lokalnim podjetnikom, ki ga je Radio Capris zasnoval v začetku meseca, je pritegnil neverjetno število podjetnikov iz Obalno-kraške regije. V treh tednih se je k sodelovanju prijavilo že okoli 100 manjših podjetij, ki so se zaradi korona krize znašla v stiski in ki jim Radio Capris odstopa brezplačni programski čas. »Zaradi izrednega zanimanja smo se na Radiu Capris odločili, da projekt podaljšamo – čeprav je bila sprva izvedba načrtovana za ves mesec maj, je zdaj že jasno, da bodo brezplačne predstavitve lokalnih podjetnikov potekale (najmanj) do konca junija«, so povedali na Radiu Capris.

 

»Mali podjetniki so pomemben steber gospodarstva tudi v lokalnem okviru in ti so trenutno najbolj na udaru. Prav zato se zavedamo svoje vloge in želimo dati vse od sebe, da jim pomagamo prebroditi naslednje mesece«, je povedal odgovorni urednik Mitja Čehovin. Sporočila podjetnikov, ki so sprejeli ponujeno roko, dosežejo veliko število ljudi v regiji, saj radio vsak teden posluša preko 70.000 različnih poslušalcev.

 

Kako potekajo predstavitve?

 

Vsak prijavljeni podjetnik prejme brezplačno minuto v najbolj poslušanem jutranjem programu na Obali, v kateri predstavi svojo zgodbo in del svoje ponudbe. Ta minuta se ponovi še v drugem »prime time-u« – v popoldanskem programu, kar pomeni, da je vsakemu podjetniku v istem dnevu namenjena dvojna brezplačna promocija.

 

Ekipa Radia Capris najde tudi t.i. zadovoljno stranko, jo kontaktira in pridobi še njeno izjavo, ki je nato predvajana v sklopu predstavitve. Prikupna darilca, ki jih prispevajo podjetja, pritegnejo še dodatno zanimanje lokalnega prebivalstva, na ta način pa ponudba sodelujočega podjetnika doseže še širši krog potencialnih kupcev.

 

Komu je projekt namenjen?

 

Projekt brezplačne podpore je namenjen vsem samostojnim podjetnikom in malim d.o.o. (ne glede na dejavnost), ki delujejo na področju slišnosti Radia Capris, in sicer: v Mestni občini Koper ter občinah Ankaran, Izola, Piran, Ilirska Bistrica in Hrpelje-Kozina. Prijava je mogoča preko elektronskega naslova skupaj@radiocapris.si.

Foto: Facebook Radio Capris