3 modni namigi za poletno sezono

Poletje 2024 prinaša sveže trende v modnem svetu, ki odsevajo željo po izražanju individualnosti in mešanju tradicionalnih modnih vzorcev. Kateri so modni namigi tega poletja?

Deli novico s tvojimi prijatelji

Ne glede na to, ali se pripravljate na poletno zabavo, sproščeno potovanje ali posebno priložnost, vam bodo tri modni namigi pomagali ustvariti popoln poletni videz.

Elegantna športna oblačila

Športna oblačila so postala del vsakodnevne garderobe. Kapucarji in jopice z zadrgo so se združili z jeansom za sproščen, a šik poletni videz. Ta trend smo opazili tudi pri modnih hišah, kot sta Gucci in Miu Miu.

Meje med športnim in formalnim oblačenjem se tako brišejo, kar nam omogoča večjo stilsko svobodo in inovativnost. Z elegantimi športnimi oblačili lahko eksperimentirate v kombinacijah z bolj elegantnimi kosi, kot so suknjiči ali obleke, kar vodi do zanimivih, modernih in funkcionalnih outfitov primernih za različne priložnosti.

Mešanje maskulinosti in feminilnosti (MASC/FEM)

Letošnje poletje prinaša trend mešanja moških in ženskih elementov v oblačilih. Mini krila so dobila bolj ženstveno preobrazbo, kombinirana pa so z moškimi srajcami in širokimi blazerji. Trend so predstavile tudi velike modne hiše, kot sta Christian Dior in Prada.

Pri tem stilu lahko eksperimentirate tudi z dodajanjem robustnih čevljev ali elegantnih visokih pet, kar še dodatno poudarja igro moči in nežnosti v vašem poletnem videzu.

simona todorova jMlig2nx1 Y unsplash

Modni namigi: kovinski odtenki in bleščice

Čeprav med barvami letošnjega poletja prevladujejo turkizna, češnjevo rdeča, pistacija zelena ter rumena, se to poletje mirne vesti lahko odločite tudi za kovinske barve. Te so idealne še zlasti za večerne priložnosti.

Poleg kovisnkih barv pa so letos poleti v trendu tudi bleščice. Slednje lahko  vnesete v svoj večerni stajling kot osrednji element ali kot subtilen detajl, ki poletnim outfitom dodaja iskrico in eleganco.

Bleščice so še posebej privlačne na oblekah in dodatkih, kjer ujamejo svetlobo in zagotovo pritegnejo pozornost na vsaki poletni zabavi ali dogodku.

tamara bellis GlLI2yNXO8A unsplash