3 top barve tega poletja

Češnjevo rdeča, pistacija zelena in sorbet rumena barva so zagotovo top barve tega poletja.

Deli novico s tvojimi prijatelji

Menjava garderobe je vsakič znova pravi izziv. Prihajajoča poletna sezona obljublja pisano barvno paleto. Top barve tega poletja so: češnjevo rdeča, pistacija zelena in sorbet rumena. 

Seksi in vpadljiva češnjevo rdeča

Češnjevo rdeča barva je živahen in privlačen odtenek, ki dodaja drzen pridih vsakemu oblačilu ali dodatku.

Če običajno raje nosite nevtralne tone, a ste se zaljubili v češnjevo rdečo barvo, ki je trenutno zelo v trendu, jo začnite postopoma vključevati v svojo vsakodnevno garderobo. Začnite s preprosto majico ali parom čevljev, dokler se ne boste počutili udobno, ko jo boste nosili od glave do pet, kot narekujejo najnovejše modne smernice.

imad 786 LqjJHjZ96d0 unsplash

Pistacija zelena

Če ste se naveličali gozdno zelene, vojaško zelene, olivno zelene in žajbel zelene barve, boste to poletje na svoj račun prišli z novim modnim odtekom zelene – odtenkom v barvi pistacije.

Pistacija zelena se zlahka kombinira in se lepo poda k bolj umirjenim tonom, kot sta rjava in siva, pa tudi k oranžni, ki je popolna poletna kombinacija.

Sorbet rumena

Sorbet rumena se s svojim svežim pridihom uveljavila kot barva tega poletja. Ta pastelni odtenek, ki spominja na sladko limonino sorbetno osvežitev, prinaša mladostno in optimistično energijo v vsak modni kos. Idealna je za poletne obleke, lahke bluze in dodatke, ki izstopajo v množici. Sorbet rumena se lepo kombinira s svetlejšimi toni, kot so bela, bež in svetlo siva, kar omogoča številne stilske variacije za vsakodnevno ali večerno nošnjo. Ta barva ne le oživlja garderobo, ampak tudi dviguje razpoloženje, kar je nujno za dolge in vroče poletne dni.

angelo pantazis 6A nRRXIsBs unsplash