5 modnih trendov letošnjega poletja

Že poznate modne smernice letošnjega poletja? V treh besedah: kvačkana moda, bleščeči kosi in spodnje perilo kot vrhnje oblačilo.

Deli novico s tvojimi prijatelji

Poletne temperature, prireditve na prostem in čas dopustov kličejo po raznovrstnih outfitih, primernih za nepozabne večere in druženja v krogu prijateljic. Modne smernice letos prinašajo nekaj novosti – vračajo se tudi kosi, na katere ste morda že malce pozabile.

1. Kavbojke z nizkim pasom

Recite adijo hlačam z visokim pasom in pozdravite nizek pas, ki se v polnem slogu vrača nazaj na modne brvi in ulice modnih prestolnic. Kombinirate jih lahko s krajšimi majicami ali crop topi, če želite razkriti malce več trebuha.

2. Bleščeči outfiti

Klasični kosi z našitimi bleščicami se umikajo bolj sofisticiranim bleščečim tkaninam, ki so na videz podobne staljeni kovini. Temnejše kose izberite za večerne stajlinge, v nevtralnih tonih pa jih lahko nosite tudi čez dan.

3. Spodnje perilo kot vrhnje oblačilo

Trend, ki ga lahko spremljate že nekaj časa, ostaja med bolj priljubljenimi tudi letošnje poletje. Pod odprtim blazerjem si umisliti lepo spodnje perilo, ki razkriva ravno dovolj, a ne preveč. Ne pozabite na vpadljiv kos nakita za piko na i.

4. Rumeno, ki te ljubim rumeno

Se sprašujete bo barvi letošnjega poletja? Ja, prav ste slišali. Neon rumena. Najbolj boste izstopali, če boste rumeni od glave do pet, lahko pa si jo umislite zgolj za popestritev stajlinga in jo kombinirate z nevtralnimi ali divjimi toni.

5. Kvačkana moda

Kvačkanje je znova in! Instagram in TikTok je preplavila mlada generacija, ki je v kvačkanju našla način kreativnega preživljanja prostega časa. Marsikdo je kvačkanje spremenil tudi v posel. Ne samo uhani, izbirate lahko med kvačkanimi topi, torbami in kopalkami. Kvačkane kose zlahka kombinirate z osnovnimi kosi oblačil in jim vdahnete ljubkost ter romantičnost nekega drugega časa.