Energije tedna: PO INTENZIVNIH DOGAJANJIH UMIRJAJMO POLETJE 

Energije tedna, kakšen bo prihajajoči teden?

Deli novico s tvojimi prijatelji
Čaka nas kresna noč, ki ima posebno moč. Kakšne energije tedna nas bodo spremljale v tem tednu?

V današnji nedelji se prijetno vznemirjeni pripravljamo na magično Kresno noč, ko praznujejo kresničke, naše notranje lučke. V času leta smo, ko je svetloba dneva najdaljša, noči najkrajše in v teh dneh so naši predniki častili Sonce ter se še močneje povezovali z naravnimi ritmi. Narava je nekoč živela v “čistejšem okolju”, poskušajmo tudi zdaj ohraniti njeno in našo notranjo luč. Danes je čas tako drugačen, dogaja se marsikaj, kar nas vznemirja, v nas vzbuja mnogotero negotovosti in vprašanj. Zato se na trenutke težje držimo na visoki, čistejši vibraciji, a ravno današnja nedelja z  Luno iz znamenja kozoroga nas lepo povezuje z velikimi energijami, ki daleč presegajo “človeško dojemanje”.  Po Saturnu nas v nedeljskem večeru povezuje z Uranom, v zgodnjem ponedeljkovem jutru z Neptunom in s prehodom v vodnarja se dotika Plutona. Sami oddaljeni velikani, ki imajo veliko besede v tem tako posebnem času. Poskušajmo se jih “dotakniti” vsaj za trenutek z zavedanjem, da se dogaja nekaj večjega od nas samih in z iskreno namero, da že in bomo še s svojo notranjo čistočo na vseh nivojih pripomogli k raztapljanju, odmikanju, dviganju od “tistih temnih struktur”, ki so se že davno nekoč vpletle v življenje na Zemlji. Zato delujmo prav vsak trenutek v imenu lepote, čistosti in spoštovanja vsakega delčka življenja. In pazimo nase.

Kaj nas čaka v tem tednu po Solsticiju, Ščipu in Kresni noči? Luna je v padajoči fazi in v ponedeljkovem jutru potuje skozi nemirnejšega in iskrivega vodnarja vse do jutranje srede, ko bo ob 08:07 prestopila v znamenje ribi, da se umirimo in napojimo z intuitivno tišino. Vzemimo si čas sredi tedna za povezovanje s seboj in vsemi deli celote, ki nas obdaja. Ostanimo v nereaktivnem stanju, pri čemer nam bo na nivoju uma pomagal Merkur iz znamenja nežnega raka in v podpori z modrim Saturnom iz rib. V raku je tudi Venera, tako da nas bo vodni trio iz raka in duet iz rib umirjal in negoval. Čas bo za lepe odnose, polne čutenja, ljubezni in občutkov varnosti.

Konec tedna bo Luna poskrbela, da bomo poskočili in oživeli v čustvenem delu nas, ko bo v petkovem dopoldnevu ob 10:51 prestopila v znamenje ovna. Edina od planetov bo v ognjenem znamenju, kar bomo občutili še posebej ob njenem petkovem nočnem krajcu s Soncem iz raka. Odprla se bo steklenička nepotrpežljivosti in zahtev, ki bodo težko razumele, da se da strpneje in bolj sočutno priti do cilja. A drugi, nežnejši deli nas bodo močni, še posebej Venera, ki se bo lepo spogledovala z Marsom iz bika. Luna bo v nedeljskem popoldnevu ob 14 prestopila v čutno znamenje bika, zato užijmo poletje na visokih vibracijah zaznav, a v miru in čutnosti, pravita Merkur iz raka in Uran iz bika. Naj nam bo lepo.

Pomembno je vedeti, da so vse to splošne energije, kvaliteta časa, skozi katerega  gremo vsi. Kolikšen je vpliv na nas osebno, pa je odvisno od naših rojstnih energij (astrološke karte) in s tem moči oziroma povezav ter sorodnosti splošnih energij z našimi osebnimi. To pa je že vaša osebna zgodba, namenjena samo vam.

Lahko se mi oglasite preko spletne strani https://www.jasminakrt.com  ali pišete na info@jasminakrt.com.

Ne pozabite pripisati kode “obalaplus.”