Bo šel koprski nogomet v azijske roke?

Po pisanju portala Sportklub naj bi bil malezijski poslovnež za koprski nogometni klub pripravljen odšteti več milijonov evrov. Ali torej koprski nogomet čakajo tektonski premiki?

Deli novico s tvojimi prijatelji

Slovenski prvoligaši se pospešeno pripravljajo na novo sezono Prve lige Telemach, ki se začenja že čez štirinajst dni. Koprčani pospešeno sestavljajo kader za prihajajoče tekmovalno obdobje, kot zadnji se je moštvu priključil brazilski bočni branilec Felipe Curcio, novo pogodbo je podpisal tudi Timothee Nkada, poroča Sportklub.

Bo koprski nogomet končal v azijskih rokah?

Že vse od konca lanske sezone je po pisanju portala jasno, da se za nakup Kopra zelo resno zanima malezijski poslovnež Tony Tiong, kar je menda potrdil tudi predsednik kanarčkov Ante Guberac. Po pisanju portala naj bi na Bonifiko prišla tudi uradna, večmilijonska ponudba, ki pa so jo v Kopru menda zavrnili. A kot še piše portal Sportklub, to ne pomeni, da je zadeva zaključena, obe strani naj bi se namreč še sestali in skušali najti rešitev, ki bo sprejemljiva za obe strani. Zanimivo bo torej spremljati, kakšno usoda čaka koprski nogomet.