Poglejte, zakaj veljata za najlepši par

Georgina Rodriguez in Cristiano Ronaldo sta navdušila družbena omrežja z novimi fotografijami z dopusta. Par je poziral v plitvini, in sodeč po fotografijah je jasno, da oba pridno trenirata.

Deli novico s tvojimi prijatelji

Nogometaš Cristiano Ronaldo in njegova partnerka Georgina Rodriguez uživata na počitnicah na eksotičnih destinacijah, ona pa pogosto razveseljuje sledilce s prizori iz njunega zasebnega življenja.

Veliko pozornosti oboževalcev je vzbudila objava Georgine in Cristiana, kjer pozirata v plitvini.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Georgina Rodríguez (@georginagio)

Georgina je nosila rumeno-črni bikini, s katerim je poudarila svojo postavo, njene obline pa so bile nemogoče spregledati. Na drugi strani je Ronaldo izpostavil svoje izklesane trebušne mišice in še enkrat dokazal, da zelo pridno trenira.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Georgina Rodríguez (@georginagio)

Par ima skupaj hčerki Alano Martino in Bello Esmeraldo, ki sta njegovi biološki hčerki, medtem ko so nogometašu nadomestne matere rodile še dvojčka Evo in Matea ter sina Cristiana Juniorja. Aprila 2022 sta žal izgubila sina, ki je umrl ob rojstvu.

Par se je spoznal leta 2016 na eni ekskluzivni zabavi. Georgina je takrat delala v Gucci trgovini v Madridu, vendar je izgubila službo, potem ko so jo ujeli s Cristianom na zmenku v pariškem Disneylandu, saj njenim šefom ni bila všeč medijska pozornost, ki jo je prejela. Ostalo pa je zgodovina.

Cristiano Ronaldo tarča kritik