Poziv za dodelitev priveznih mest v Jernejevem kanalu

Javno podjetje Okolje Piran je objavilo javni poziv za 242 prostih priveznih mest v Jernejevem kanalu.

Deli novico s tvojimi prijatelji

Privezna mesta so namenjena plovilom dolžine do največ 8,5 metra, zaradi plitkosti kanala pa so primernejša tista z manjšim ugrezom.

 

DODELJEVANJE PRIVEZOV

Prednost pri dodelitvi privezov bodo imeli prosilci z daljšim časom bivanja v občini Piran. Tisti, ki bodo zaprosili za privez za gospodarsko dejavnost, morajo k vlogi priložiti tudi dokazilo o registrirani gospodarski dejavnosti.

Za pridobitev priveznega mesta ni pogoj, da ima prosilec plovilo že v lasti – to si mora nabaviti v roku enega leta od dneva podpisa pogodbe. Prav tako mora biti uporabnik priveza vsaj 50-odstotni lastnik plovila, ki bo privezano v pristanišču.

Obstoječi uporabniki, ki imajo z Okoljem Piran sklenjen dogovor o terminskem času uporabe kanala, morajo prav tako oddati vloge, saj jim privez ne bo samodejno dodeljen.

 

ROK ZA ODDAJO VLOG

Poziv bo odprt od 7. avgusta do 20. septembra 2024.

Interesenti morajo izpolnjene in podpisane vloge oddati skupaj s potrdilom Upravne enote o stalnem prebivališču (s kronološkim izpisom) s priporočeno poštno pošiljko na naslov:

Javno podjetje OKOLJE Piran d.o.o., Arze 1b, 6330 Piran

s pripisom »Razpis za privezna mesta v Kanalu sv. Jerneja«

ali preko e-pošte na naslov urska.resinovic@okoljepiran.si

 

DODATNE INFORMACIJE

Razpisna dokumentacija, vključno z obrazcem za prijavo, je dostopna na spletni strani www.okoljepiran.si v zavihku “Razpisi” ali preko spodnje QR kode.