Gledališče Koper: Ujemite Najboljše Predstave

Gledališka sezona 2024/2025 se hitro približuje, zato je zdaj pravi čas, da si zagotovite svoj abonma in izkoristite vse prednosti, ki jih prinaša redni obisk Gledališča Koper. Z abonmajem si boste zagotovili stalni sedež in termin ogleda predstav, bodisi enakega kot lani bodisi novega po vaši izbiri. Poleg tega boste redno obveščeni o sporedu predstav in drugih dogodkih, ki jih organizira Gledališče Koper.

Deli novico s tvojimi prijatelji

Kje in kako do abonmajev?

Abonmaje lahko naročite in kupite na več načinov. Obiščete lahko blagajno Gledališča Koper na Verdijevi 3 v Kopru, kjer so vam na voljo od ponedeljka do petka med 10. in 12. uro. Če vam bolj ustreza, lahko svoj abonma uredite tudi prek spletne strani gledališča, kar vam omogoča enostavno in hitro rezervacijo iz udobja vašega doma.

Ugodnosti za Abonente

Kot abonent Gledališča Koper boste deležni številnih ugodnosti:

1. Brezplačni gledališki list: Ob vsakem obisku predstave v produkciji Gledališča Koper (razen pri gostujočih predstavah) vam bo na voljo brezplačen gledališki list.

2. Možnost nadomestne vstopnice: Če si predstave ne morete ogledati v terminu, določenem v vašem abonmaju, in nas o tem obvestite vsaj tri dni pred predstavo, vam bomo zagotovili nadomestno vstopnico za isto predstavo v drugem terminu. Ta ugodnost velja le za predstave v produkciji Gledališča Koper.

3. Obveščanje o spremembah: V primeru, da bi morali zaradi višje sile predstavo odpovedati ali preložiti na kasnejši datum, vas bomo o tem pravočasno obvestili. Pomembno je, da nam ob vpisu posredujete svoj točen naslov in nas obveščate o morebitnih spremembah tudi med sezono.

4. Popusti pri nakupu vstopnic: Pri nakupu vstopnic za izbrane gostujoče predstave in druge predstave Gledališča Koper vam bo ponudilo popust v višini 10–50 %. Za uveljavitev popusta morajo dijaki in študenti ob vpisu predložiti veljavno dijaško ali študentsko izkaznico, upokojenci pa Kartico upokojenca.

5. Artbus prevoz: Imetnikom abonmaja Premiera nudimo tudi brezplačen avtobusni prevoz (Artbus) iz Pirana in Izole do Gledališča Koper in nazaj, kar vam omogoča udoben prihod in odhod na predstave.

 Informacije o predstavah

Vse informacije o časovnih razporeditvah abonentskih predstav lahko najdete na spletni strani Gledališča Koper (www.gledalisce-koper.si), v dnevnem časopisju, na radiu, pri blagajni gledališča ali po telefonu. Tako boste vedno obveščeni o tem, kdaj se odvija vaša naslednja predstava.