Odziv sosedov stanovanja, iz katerega smrdi (FOTO)

Minuli teden smo pisali o stanovanju v koprskem naselju Prisoje, iz katerega naj bi se širil neznosen smrad. Potem ko nam je upravnik večstanovanjskega bloka zatrdil, da gre za težavo s kopičenjem starega papirja in tekstila, so se oglasili sosedi, ki pravijo, da k njim prihaja tudi vonj po urinu in iztrebkih.

Deli novico s tvojimi prijatelji

“Seznanjeni smo s tem primerom in ga skupaj s CSD rešujemo. Stanovanje se s pomočjo samih lastnikov stanovanja čisti in pospravlja,” nam je o primeru stanovanja v Kopru, iz katerega se širi smrad, moteč za sosede, prejšnji teden povedal upravnik večstanovanjske stavbe, Alen Radojkovič iz družbe Upravljanje Piran.

Neznosen smrad iz stanovanja v Kopru ni od urina

Za vikend se nam je oglasila soseda (ime hranimo v uredništvu), ki je zapisala, da v njihovo stanovanje vsekakor vdira vonj po urinu in iztrebkih, saj očitno v omenjenem stanovanju zamaka straniščna školjka. Posredovala nam je tudi fotografije.

Kot je zapisala soseda, jo je izjava upravnika, da v bloku ni smrdelo po urinu in dreku, zelo razjezila. “Celo poletje (od marca točno rečeno) je neznosen smrad. Čakam da popravijo wc , v njihovem pušča k nam,” je še opisala.

Po naših informacijah je sicer v začetku septembra v stanovanje že prišel vodovodar, ki pa dela ni želel opraviti.