TEDEN PRESTOPA SONCA V GLOBINE JESENSKIH ZAZNAV

Energijski pogled na prihajajoči teden, ko se v nedeljo s padajočo Luno premikamo skozi znamenje dvojčkov, nam že pošilja občutenje globjih spoznanj zrele jeseni. Lunin trenutni vladar Merkur je v globinah škorpijonskih tunelov, ob podpori Saturna iz rib modro in predano čisti stara življenja ter sprejema signale iz našega uma, kaj vse je še potrebno transformirati v mislih, besedah, prepričanjih.

Deli novico s tvojimi prijatelji

Sonce se iz zadnjih stopinj znamenja tehtnice pripravlja na potop k njemu v škorpijona. Ni mu najlažje, saj ga pred vrati čaka veliki čistilec Pluton, ki bo za hip z žgočo temo prelil njegovo vsak dan šibkejšo svetlobo, kar bo v mnogih odprlo zavedanje tesne povezanosti življenja in smrti. To bo očiščenje pred vstopom v dom dveh tako nezavednih energij oziroma planetov kot sta Pluton in Mars, ki potujeta v medsebojno izzivalno soočenje, opozicijo. Napetost se že čuti v globinah Zemlje in v celicah vsakega izmed nas, še posebej jo zaznavamo tisti s trenutno sorodnimi energijami. Naj bo to napovednik njunega nasprotujočega srečanja, ki bo dovršeno 3. novembra, da bomo te dni vedeli, kaj se dogaja, ko pritiska nekaj velikega, pa ne znamo prijeti, se odmakniti ali zavestno uravnovesiti.

Horoskopska znamenja, ki privlačijo slabe ljudi

Te dni se posvetimo prehodu Sonca, ki bo v noči na sredo, natančno ob 00:14 vstopilo v znamenje škorpijona, v globine transformtivnih procesov v centru naših teles, da se bomo regenerirali in pripravljali na novo rojevanje feniksa in svoje luči. To so in naj bodo posebni časi, ko narava “umira”, ko je svetlobe vsak dan nekoliko manj in nas notranji ritem kliče k preobrazbi v počitku in miru, čeprav tokrat čutimo pritisk obeh vladarjev škorpijona. Zato smo in bomo dejavni povsod tam, kjer se dogajajo za nas pomembni procesi, ki jih lahko ne razumemo z umom. Mars bo pred opozicijo s Plutonom opravil še nekaj pomembnih energijskih pogovorov. V tem tednu z Uranom v noči na petek, kar bo prebudilo naša telesa z možnostjo visokih zaznav in sporočil Višjih glasov, da se zacelimo in premaknemo na nam bližje poti.

Globine premikov tega tedna bomo lahko zaznavali skozi dogajanja okrog nas, v telesu ali jih neprepoznavno doživljali na način, zakaj se to godi ravno meni. A zavedajmo se, da kolektivne zgodbe tečejo skozi nas na nam “izbranih” osebnih področjih. Zato se vsak dan posebej umirjajmo z odmikom, meditacijo na nam najljubši način. Na nivoju vsakodnevnih čustvenih valovanj nas bo Luna v padajoči fazi vodila iz dvojčkov v noči na torek v znamenje raka, da bomo sredi tedna začutili več medsebojne bližine. V četrtkovem jutru ob 07:23 bo vstopila v živahnega leva in nam preko krajca pognala kri po žilah. Vse do popoldanske sobote bomo bolj odprti, glasni in živahni. Po njenem popoldanskem sobotnem prestopu ob 17:47 v znamenje device se bomo umirili in si dovolili večer posvečen negi sebe in nam bližnjih bitij. V nedeljo si vzemimo čas za počitek in drobna opravila, tudi sortiranje, čiščenje, a na način, da nam je ob tem jesensko toplo in počasno. Ne pozabimo na sprehode v naravi in naj nam bo lepo.

Pomembno je vedeti, da so vse to splošne energije, kvaliteta časa, skozi katerega  gremo vsi. Kolikšen je vpliv na nas osebno, pa je odvisno od naših rojstnih energij (astrološke karte) in s tem moči oziroma povezav ter sorodnosti splošnih energij z našimi osebnimi. To pa je že vaša osebna zgodba, namenjena samo vam.

Lahko se mi oglasite preko spletne strani https://www.jasminakrt.com  ali pišete na info@jasminakrt.com.

Ne pozabite pripisati kode “obalaplus.”