Taverna se je odela v mamljive okuse

Deli novico s tvojimi prijatelji

V petek 19. aprila se je koprska Taverna odela v mamljive okuse. Študentje Študentske organizacije Univerze na Primorskem so zavihali rokave in organizirali že 6. Dan vina in čokolade, na katerem smo iskali pravo kombinacijo.

ŠOUP nas je tudi letos presenetil in v Taverno povabil številne mlade vinarje in nekaj čokoladnic. Petkovo sončno popoldne se je tako razvilo v pravo sladko razvajanje, kjer smo obiskovalci uživali v mamljivih pregrehah in zaplesali ob ritmih Dj Gregija. Glasbeno piko na i sta pričarali pevki Tamara in Lara Crnjac.

Tekom sladkega popoldneva sta se odvili tudi dve delavnici, prvo z naslovom »Ustvari svojo etiketo« je vodil Matej Kralj iz Vinske kleti Kralj, drugo z naslovom »Okusi, opiši in ugani« pa Danijel Sertič iz Čokoladnice Da Ponte.

 width=

Dogodek je tudi letos nosil dobrodelno noto, del denarja, ki so ga študentje zbrali bodo namenili v Sklad za socialno ogrožene študente Univerze na Primorskem.

»Veseli me, da smo tudi letos privabili številne obiskovalce, da so ljudje zadovoljni in da rabi obiskujejo naš dogodek. Zasluga za današnji uspeh gre predvsem odlični ekipi in sekretarki za interesne dejavnosti, Adrijani Šučur, ki je svoje delo resnično dobro opravila.  Videti vse te nasmejane in zadovoljne obraze nam da še več energije in volje za naprej. Tudi v prihajajočem mesecu bomo organizirali številne dogodke in z njimi poskrbeli, da nam res ne bo dolgčas, sploh študentom ne. Hvala vsem obiskovalcem, ki ste danes prišli in uživali v kombinacijah vin in čokolad.« mi je zadovoljno povedal predsednik ŠOUP Jure Ciglar.

 width= width= width= width=

Po taki sladki razvadi že komaj čakamo naslednji 7. (pravljični) Dan vina in čokolade.

 

Klara Beltram

Foto: Dario Jovič