Do zdravnika, ko ga potrebujete

Deli novico s tvojimi prijatelji

Z Vzajemninim zavarovanjem Zdravstvena polica si lahko zagotovite dostop in kritje stroškov samoplačniških zdravstvenih storitev v samo nekaj dneh.

 

Brez dolgih čakalnih vrst in visokih stroškov zdravljenja

Čakalne vrste so velika bolečina slovenskega zdravstva že dalj časa. Toda vsako odlašanje z zdravljenjem v primeru bolezni ali poškodbe lahko stanje poslabša in močno podaljša čas, ki je potreben za okrevanje. Poseg pri zasebnem izvajalcu pa lahko pošteno osuši vaš družinski proračun. Pri Varuhu zdravja, Vzajemni , obljubljajo čisto drugačno izkušnjo zdravstva: z Zdravstveno polico boste prišli do specialistične obravnave brez čakanja, s popolno organizacijsko podporo ter v mreži zanesljivih in strokovnih izvajalcev.

 

Brezplačna asistenca

Z Zdravstveno polico vam več ne bo treba klicati izvajalca zdravstvenih storitev, raziskovati procesov naročanja, pravilnega zaporedja obiskov pri specialistih, načinov dostavljanja dokumentacije . . . Dovolj je, da pokličete asistenčni center Varuha zdravja, kjer za zavarovanca v celoti pripravijo načrt zdravljenja in mu pomagajo ter ga vodijo vse od začetka do zaključka zdravljenja. Organizirajo obisk pri zdravniku specialistu in poskrbijo za morebitno organizacijo operativnega posega – doma ali v tujini.

 

Vrhunski izvajalci v Sloveniji in v tujini

V primeru bolezni ali poškodbe bodo za vas dobro poskrbeli, saj Varuh zdravja, Vzajemna, sodeluje z izbranimi zdravniki in ustanovami, ki dosledno zagot avljajo vrhunske storit ve. V mrežo izvajalcev zdravstvenih storitev Varuha zdravja je trenutno vključenih več kot 90 domačih in okoli 30 tujih partnerjev.

 

Zavarovanje za različne potrebe in skupine

Skleniti je mogoče Zdravstveno polico za specialistične storitve in Zdravstveno polico za operativne posege; obe imata različne pakete in ju je mogoče kombinirati. Prav tako je možno skleniti Zdravstveno polico za otroke, in sicer od dopolnjenega prvega do vključno petindvajsetega leta starosti.

 

Posvet z zdravnikom tudi na daljavo

S sklenitvijo zavarovanja lahko do zdravniške obravnave oziroma posveta dostopate tudi na daljavo. Obisk pri specialistu vam lahko organiziramo tudi na daljavo (posvet z zdravnikom prek videa ali klasičnega klica). Prav tako vam omogočamo, da vsa vprašanja o vašem zdravstvenem stanju posredujete zdravnikom preko storitve Dr. Posvet, ki je varen in zaseben kanal za posvet z zdravnikom. Vprašanje lahko kadarkoli 24/7 zastavite enemu od sodelujočih zdravnikov.

 width=Oglasno sporočilo.