TEDEN PREMIKOV IN USTVARJALNIH NAVDIHOV

Po čutnem vikendu z Luno v biku, ki nam je odprl priložnost mirnega odmika od starih navad, smo z rastočo Luno iz znamenja dvojčkov že v pričakovanju energijskih sprememb novega tedna. Pogled od tam zgoraj in tja gor nam kaže ognjeno hitenje lepotice Venere v Jupitrov objem, s katerim znotraj nas “sestavljata osrednjo osmico” kroženja energij na vseh nivojih našega bivanja, izražanja, čutenja. Venera je poslana na Zemljo, da skozi sebe prepušča Jupitrova videnja in vizije ter jih v naši posodi semen (dva prsta pod popkom) pretvarja v ustvarjalne navdihe in stvaritve življenja. Sliši se zapleteno, a ko lahkotno povežemo naša Očesa modrosti in videnj z njeno Lepoto kreiranja lahko zaživimo svoja poslanstva na Zemlji. Za to smo tu; za ljubezen, čistočo, harmonijo, s katerimi raztapljamo zanke energijskih ujetosti.

Deli novico s tvojimi prijatelji

Njuno tokratno srečanje v znamenju ovna bo ognjeno goreče in na trenutke zaverovano v svoje navdihe in vedenja, brez želje videti druge. A čas je namenjen samoozdravljenju s pomočjo notranje modrosti, videnj in znanj, ljubezni do sebe in graditvi trdnega odnosa s samim seboj. Tako lahko stopimo “zaceljeni” v odnose in skupna kreiranja. Njun objem bo zdravilen, le stopinjo stran od Kirona, ki se ga bo dotaknila Venera dan potem, Jupiter pa 12. marca, kar je eden velikih “dogodkov” tega leta.

Istega dne, v četrtek popoldan, se bo ob 15:34 Merkur dotaknil Saturna v vodnarju. Deset minut pred polnočjo se bo potopil v znamenje ribi in se pridružil Soncu. Dvomi, morebiti strahovi ali vonj po modrosti, odmiku, prepotrebni tišini se bodo na četrtkov dan pretakali skozi naš um, misli, besede, premike. Znamenje ribi bo sprostilo in raztopilo krče Merkurja, da se bomo upali prepustiti in zaupali intuitivnim glasovom, da nas vodijo na nam lastne poti.

Vse te dni ne pozabimo na Marsa, ki v znamenju dvojčkov zaključuje svoje tretje in sklepno dejanje. Le-to bo mnogim prineslo velike spremembe starih prepričanj, ki so nas na nezaveden način držale v zakoreninjenih vzorcih naših prednikov. Vikend bo že blizu Lunine polnosti z Luno v levu, ki bo klicala k sproščanju na vesel, zabaven in ustvarjalen način. Uživajmo v prebujajoči naravi in naj nam bo lepo.

V ponedeljek bomo z Luno v znamenju dvojčkov že v mislih ali pogovorih prebujali naše vizionarsko ustvarjalne navdihe. Luna iz dvojčkov bo po jutranjem krajcu prebujala Venero in Jupitra. Izmenjujmo si ideje in modrosti.

V torkovem dnevu nas z Luno v znamenju dvojčkov čaka nekaj nedorečenosti in drobnih napak. Večer bo skladnejši v naših mislih in čutenjih, ki jih bomo rastresali na vse strani. Umirjajmo svoj mentalni nemir.

Sreda bo dan za umirjanje, nežnost, skrb in željo ostati v krogu domačih, urejati dom, čutiti toplino srca. Luna bo že v noči na sredo ob 03:39 vstopila v znamenje raka. Zvečer bomo že čutili ognjeno toplino ustvarjalnih navdihov.

V noči na četrtek bo v nas brbotalo od vedenj, znanj in želje po izražanju le teh. V jutru ob 06:35 se bosta objeta ognjena Venera in Jupiter, da bomo v sebi začutili moč zdravilne ljubezni in naših modrosti, ki ju bomo združili v energijo samozdravilnega objema. Merkur se bo ob 15:34 dotaknil Saturna, da izpusti dvome in začuti modrost starih znanj ter ob 23:51 prestopil v intuitivne ribe.

V petek bo Luna še v znamenju raka popoldan čistila stara bremena bolečih čutenj. Ob 16:15 bo prestopila v ognjenega leva za bolj odprt, ustvarjalen in sproščen dan, večer in vikend.

Sobota bo vesela, ognjena, polna ustvarjalnih navdihov in vizionarskih modrosti. Izrazimo svoje talente, spustimo znanja skozi stvaritve življenja. Veselimo se prebujajoče narave, spodbujajmo druge in sebe.

Naj bo nedelja po nekoliko nemirni noči polna moči, telesnih aktivnosti, ki bodo krepile naš um in telo. Bližamo se polni Luni, zato bomo že čutili naraščanje napetosti v pričakovanju novih odgovorov na stara vprašanja. Naj nam bo lepo.

Pomembno je vedeti, da so vse to splošne energije, kvaliteta časa, skozi katerega gremo vsi. Kolikšen je vpliv na nas osebno, pa je odvisno od naših rojstnih energij (astrološke karte) in s tem moči oziroma povezav ter sorodnosti splošnih energij z našimi osebnimi. To pa je že vaša osebna zgodba, namenjena samo vam.

Lahko se mi oglasite preko spletne strani https://www.jasminakrt.com ali pišete na info@jasminakrt.com.

Ne pozabite pripisati kode “obalaplus.”