ENERGIJE MOČI IN SPREMEMB VZNEMIRJAJO ČAS

Odhajajoči konec tedna smo umirjali brbotanje valov v telesu in umu, ki pretresajo tiste dele Zemlje in nas, kjer je čas za prebujenje moči, ki se jih morda še ne zavedamo. Proces teče skozi nas brez vprašanj, če smo pripravljeni, saj smo na različnih nivojih poklicani že ob rojstvu – skozi zgodbe genetike, kolektiva in svojih dejanj. Bodimo zavestno navzoči dogajanja in v notranjem miru, ki bo uravnovešal svet okrog nas ter pomagal igralcema moči in (pre)bujenja; Marsu in Uranu iz bika, da spreminjata nespremenljivo v najvišje dobro vseh nas.

Deli novico s tvojimi prijatelji

Konkretnost njunih dejanj bomo našli v sebi, odnosih in v dogajanjih. Trdno, stabilno “držimo” svojo moč v nogah in se skozi bosa stopala povezujmo z zemljo, koreninami, skozi katere že tečejo visoke, najvišje, nepričakovane vibracije, prebliski (pre)bujenja in nenadnih sprememb. Slišati klic svoje poti z ali brez pretresa bo odvisno od minulih korakov vsakega izmed nas, zato stopajmo z občutkom in poslušanjem sebe. Odmikajmo se od motilcev in umirjajmo živčni sistem ob stiku z zemljo, vodo, drevesi. Ob luninem vozlu se bosta v noči na torek objela Mars in Uran v znamenju bika, ki je tudi znamenje naše Zemlje. Le ta si želi in nas spodbuja k iskreni, avtentični moči ter premikom na višji nivo zavedanja za zaznavanje naših poti.

Naslonimo se na čutnost ženskih energij. Venera iz raka, ki “vlada” luninemu vozlu, bo s svojo nežno navzočnostjo v odnosih mehčala “grobost” dueta nosilcev moči in sprememb, Marsa in Urana. Merkur bo v jutranjem četrtku prestopil iz glasnega leva v intelignco device, da bomo delovali bolj premišljeno. Rastoča Luna bo potovala preko skromne device skozi tehtnico in v čettrtek prestopila v globine škorpijona. Konec tedna bo čas, da odmaknjeni začutimo mir znotraj sebe, ki nam v času nemirnih sprememb omogoča varen pristan. Več pa ob koncu tedna. Pogumno in naj nam bo lepo.

Noč na ponedeljek bo obetala mirnejši dan, saj bo Luna v devici skušala umiriti nemir velikih dveh igralcev moči in nepričakovanih sprememb. Čez dan bo njen trud popustil in predali se bomo dogajnju. Ostanimo tiho intuitivni.

Noč na torek bo v znamenju točke srečanja moči in sprememb znotraj ali zunaj nas. Mars bo prečkal severni vozel in se na isti 18 stopinji združil z Uranom. Potrebovali bomo veliko zavestne navzočnosti in miru, da bomo nepričakovane vibracije sprememb spustili skozi telo brez pretresa. Naj nam pomaga harmonija in nežnost ženskih energij, Luna bo od 08 h že v tehtnici, Venera v raku.

Sreda bo namenjena nežnemo iskanju harmonije in miru ne glede na moč in nepričakovanost dogajanj, ki nas spremljajo že daljši čas, v tem tednu še izraziteje. Bodimo hvaležni za vse, kar nam daje občutek sprejetosti in zadovoljstva, poiščimo lepe plati.

Četrtek bo dan, ko bo Merkur iz glasnega leva prestopil v svoj dom, znamenje device, ob 08:57. Lažje bomo umirjali um in urejali misli. Prestop Luna v znamenje škorpijona ob 13:46 nas bo odmaknil po čustveni plati in čas bo za umirjanje na vseh nivojih.

Petek bo zopet nemirnejši. Čustveno bomo premlevali nepričakovanost dogajanj in skušali najti ravnovesje med starim, ki nas drži v preteklosti in novim, ki nas sili v negotovost sprememb. Gradimo novo na temeljih starega.

Naj bo sobota dan za umirjanje na vseh nivojih, v umu, občutjih in v telesu. Regenerirajmo se ob vodi, v gozdu, odmaknjeni od zunanjih motilcev. Večerna Luna v strelcu nam bo odprla vizije, ki so morebiti ostale prikrite.

Nedelja bo odprta za sanje, lepoto odnosov, usklajenost. Marsov izziv s Saturnom bo zaustavil naglost premikov in nas potisnil v odmik in ponovno iskanje ravnovesja med ekstremi naših malih in velikih svetov. Pogumno in naj nam bo lepo.

Pomembno je vedeti, da so vse to splošne energije, kvaliteta časa, skozi katerega gremo vsi. Kolikšen je vpliv na nas osebno, pa je odvisno od naših rojstnih energij (astrološke karte) in s tem moči oziroma povezav ter sorodnosti splošnih energij z našimi osebnimi. To pa je že vaša osebna zgodba, namenjena samo vam.

Lahko se mi oglasite preko spletne strani https://www.jasminakrt.com ali pišete na info@jasminakrt.com.

Ne pozabite pripisati kode “obalaplus.”

Jasmina Krt, astrologinja z mednarodnim certifikatom ISAR – International Society of Astrological Research, certificirana Intuitive and Success Coach – Association for Energy Psychology