Horoskop: kaj pravijo zvezde v juliju?

Deli novico s tvojimi prijatelji

Horoskop: kaj pravijo zvezde v juliju?

 

Pred nami je rojevanje poletja, sonca, svobode in lepote. Svet pa je vsemu navkljub za vsakogar drugačen od preteklih poletij. Od naše trenutne iznajdljivosti bo odvisno bivanje v prihajajočih mesecih brez sonca, svetlobe in svobode. Najbolj pomembna naloga tega poletja je krepitev imunskega sistema, ki ga daje sonce. Sonce je, z vitaminom D3, najpomembnejši gradnik našega zdravja. Pomembna naloga poletja je torej kreiranje zdravja. Ujemite sonce med 10h in 15h, ko se ga lahko naužijete kolikor želite, odeti v veter in vodne kapljice, ujete v oljčno olje, brez vseh kemikalij. To je eliksir življenja in varuh vašega zdravja!

 

Horoskop za vas pripravlja astroroza@gmail.com, ki jo za pripravo razširjenega horoskopa lahko pokličete tudi na telefonsko številko 041 696 809.

 

OVEN

(21.3. do 20.4.)

Vstopiti v nov mesec z luno v škorpijonu, je za vse ovne poseben poslovni izziv. Prav posebno kemijo ponujata Venera (planet ljubezni) in Merkur ter skupaj napovedujeta upočasnitev dogodkov, ki ste jih načrtovali za vroči julij. Vsemu navkljub je med 11. in 13. julijem pričakovan močan vpliv Ovnove lune in takrat se bo sreča obrnila v vašo smer. V tem času bo po svoje delovala Venera, ki napoveduje nove simpatične zaplete na ljubezenskem področju. Pri delu upoštevajte vpliv Merkurja, ki lahko ustvari nepričakovan poslovni dogodek. Bodite pripravljeni na presenečenja. Zadnji del meseca si lahko privoščite tudi nekaj pomembnih sprememb.

 

BIK

(21.4 do 21.5.)

Ob podpori Jupitra (planeta sreče) boste, rojeni v tretji dekadi, dobili novo priložnost in poželi nekaj izjemnih dosežkov. Vztrajajte pri svojem, saj ste preživeli hudo preizkušnjo, poslovno in zasebno. Sredi meseca si lahko privoščite oddih in nekaj sproščenosti. Vaših pet minut bo nastopilo med 14. in 16. junijem. Pomemben dan bo mlaj v Levu, 20. junija, ko boste zbrali pogum, da naredite pomemben korak naprej. Vzemite si čas za tiste, ki so vaši zvesti sopotniki skozi življenje, aktivirajte zasebno in ljubezensko življenje in ne pozabite na svoje najbližje.

 

DVOJČKA

(22.5. do 21.6.)

Venera se vam še vedno prijazno dobrika, zato se vam aktivirajte zasebne in poslovne izzive. Nikakor ne zapostavljati tistih, ki so vas bodrili in vam stali ob strani pretekle dolge tedne izolacije. Venera je tudi varuhinja blagostanja in zaščitnica ugodja in bogastva ter vam obljublja, da se vam povrnejo sredstva, ki ste jih šteli med izgubljena. Pri vašem podvigu vas podpira Mars, ki odobrava vse drzne izzive. Ta hip se lahko odločite za prodajo ali nakup, ki ste ga načrtovali že dalj časa. Posel lahko uradno začnete 21. v mesecu. Sledite dogodkom na nebu in ujemite pravi čas, da se opravičite za nepremišljeno izrečene besede in se izognite kasnejšim zapletom. Selitev in menjavo službe temeljito pretehtajte.

 

RAK

(22.6 do 22.7.)

Delovni zagon po ustavitvi življenja boste nadaljevali s polno paro. Spremembe sledijo po ščipu, 5. junija. Pametno morate slediti zvezdnim napovedim, saj vas ščiti Merkur, ki vas bo spremljal na poslovnih poteh in pri novih izzivih. Med obema luninima menama bo na vas močno delovala Venera. Posvetite se ji po težkih mesecih izolacije. Sledi še en pomemben korak naprej, saj imate na svojem seznamu varuhov Merkurja, ki vas spremlja na poslovnih poteh. Merkurjev pohod v pravo smer, po 12. juniju, lahko pametno unovčite pri dogovorih, podpisih listin in pri delu, ki se vam bo pojavilo v bližnji prihodnosti.

 

LEV

( 23.7. do 23.8.)

Prve dni meseca visokega poletja sledite klicu, ki vam zagotavlja, da se bo vsak vaš izziv poplačal z izjemnimi rezultati. Mars je naravnan tako, da vas ne bo pustil ravnodušne do vsega, kar vam poslovni svet ponuja. V nekaj korakih boste prispeli do točke, ki ste jo načrtovali pred karanteno in ste v mrtvem teku že skoraj obupali ob misli, da se svet nikoli ne bo premaknil iz krize. Sonce in poletje vam bosta vrnila optimizem in voljo do ustvarjanja. Po 20. juniju boste zajeli sapo in naredili ogromen preskok naprej. Zasebno boste zaživeli bolj sproščeno in vse težave preteklih tednov boste pozabili. Poiščite pravi trenutek med enim in drugim vdihom, da si uredite vsa področja življenja.

 

DEVICA

(24.8. do 23.9.)

Vse sile boste usmerili v reševanje poslovne zgodbe, ki se je v pretekli zimi v trenutku ustavila in vse do pomladi skoraj omrtvila vaše delo. Še sreča, da ste tako dosledni in ste si že zgradili sistem, ki je zmagovalna kombinacija dela in radoživosti. Vse ste presenetili, ko niste izgubili volje do dela in življenja. V hudih časih ste razvili poseben način preživetja, ki vas bo zanesljivo popeljal iz krize. Tudi zasebno se boste postavili na noge in si vrhunsko uredili življenje. Samski se boste znašli v pravi družbi, v kateri boste srečali osebo, ki vam bo polepšala življenje. Zadnji dnevi meseca bodo bolj umirjeni in sproščeni.

 

TEHTNICA

( 23.9 do 23.10)

Vrnitev v ustaljene tokove bivanja, ki ste jih vajeni iz preteklih let, vas bo umirila in pomirila. Poslovni del življenja boste postavili na prave temelje. Kljub obratnemu hodu Merkurja, si boste finančno opomogli. Sovražnike boste uspešno spremenili v zaveznike. Ves čas boste imeli med varuhi zaščitnico Venero, ki bo oplemenitila vaše finančno stanje in povrnila nekaj izgubljenega denarja. Poletje kliče tudi po ljubezni, čeprav ste pretekle mesece to odrinili na stranski tir. Sedaj je napočil čas, da se zaljubite. Ljubezen je zdravilna, obnavlja dušo in telo. Samo sprostite se in ujemite ritem življenja.

 

ŠKORPIJON

( 24.10 do 23.11)

Vse do 22. junija boste v svojem elementu. Popolnoma vas bo prevzel delovni zagon, še posebej bo zahteven nov projekt, ki vas bo po 12. v mesecu polno zaposlil. Nikar ne pozabite na sebe in tiste, ki so ključni del vašega življenja. Zapostavljanje bližnjih lahko dolgoročno slabo vpliva na vaše življenje. Raztegnite svoj dan kar se da, saj so dnevi dolgi, poletje pa je vroče. Naj vam ne bo žal časa za zasebno življenje. Potrudite se, da poslovne nasprotnike spremenite v svoje zaveznike. Sredi meseca lahko naredite preobrat. Ste še sami, niste našli pravega partnerja? Ob luni, 20. junija, se sprostite in dovolite, da v vaše življenje vstopi ljubezen, ki diši v zraku.

 

STRELEC

( 24.11 do 22.12)

Mesec poletnih dišav boste uporabili za tisto, kar ste od marca zapostavili. Za ljubezen. Vsa potovanja boste skrajšali, odkrivali boste čarobne kotičke domačih krajev. Sredi meseca se boste vrnili v vrtinec delovnih procesov in temeljito zavihali rokave. Nove poslovne priložnosti bodo potrkale na vaša vrata. Vse okoli vas se prebuja in ujeti boste morali ritem ponovnega zagona posla. Retrogradni Merkur vam bo prinesel zahtevne izzive in če si boste zaupali, boste uspeli. Prvi viden premik boste zaznali po 12. juniju , ko se bodo odprli novi projekti, katerih zaključek boste lahko določili sami. Zasebno življenje boste usmerili v pravo smer in se imeli ponovno lepo.

 

KOZOROG

(23.12. do 20.1.)

Poletje diši in čas vas bo spodbudil, da boste spet aktivni. S podporo Jupitra boste lahko premikali gore. Ujemite ritem poslovne aktivnosti in začnite s poslom, ki je v preteklih mesecih stagniral. V oporo vam bo dobro postavljen Mars. Zasebno uporabite pozitivni vpliv Lune sredi meseca, za najbolj pomembno zadevo tega obdobja. Tokrat ne smete zapostaviti svojega zasebnega življenja. Če ste v čustveni zvezi, ne zamudite priložnosti, da jo popestrite. Samski pa se končno odločite, ali boste naredili naslednji korak v zvezi z osebo, s katero radi preživljate prosti čas. Na široko odprite vrata svojega srca, kajti srečali boste osebo, ki ima podoben pogled na življenje.Konec meseca boste ugotovili, da je bilo to eno lepših poletij.

 

VODNAR

( 21.1. do 19.2.)

Vaši cilji na poslovnem področju so dosegljivi v primeru, da boste aktivni med 2. in 8. julijem. Seveda je bilo poletje nekoč obdobje, namenjeno sproščanju, potovanjem in dopustu. Tokrat je za vas malce drugače. Imeli boste največ dela, ker se je ves delovni proces premaknil v poletje. Spremljal vas bo Mars in podpiral vaše aktivnosti, da boste presenetili sebe in svoje sodelavce. Vse se bo poznalo tudi pri zaključevanju projektov in konec meseca boste z doseženim zadovoljni. Vsaj nekaj trenutkov posvetite tudi ljubezni, saj vam bo le ta polepšala življenje in lažje boste pozabili na težke čase. Od sredine meseca pa samo uživajte življenje.

 

RIBI

( 20.2. do 20.3.)

Prišel je vaš najljubši mesec v letu. Sonce, svoboda, ljubezen – vse si vzemite v največji meri in se pripravite na čas, ko bo vsega manjkalo. Nekaj dni svojo energijo usmerite tudi v delo, ki se ga je kar nekaj nabralo. Najbolj primerno obdobje za različne transakcije bo po 12. juliju, ko vam bo Merkur spet naklonjen. Ste imeli morda v načrtu kakšen večji nakup? Zanj se odločite šele v drugi polovici meseca. Za nekatere med vami se bo ponudila priložnost, da boste zamenjali delo. Več časa posvetite svojemu ljubezenskemu življenju. Druga polovica meseca bo zelo aktivna. V primeru, da ste spet ali še samski, boste imeli takrat možnost srečati osebo, ki vam bo polepšala sive prazne dni. Zapomnite si, kdor upa, ta zmaga.