HOROSKOP: Kaj prinaša Julij?

Deli novico s tvojimi prijatelji

Horoskop za vas pripravlja astroroza@gmail.com, ki jo za pripravo razširjenega horoskopa lahko pokličete tudi na telefonsko številko 041 696 809.

Oven  julij 2019

Nov mesec, nov začetek, ki  bo zahteven za vsa področja vašega življenja. Za začetek priporočam popolno mirovanje zaradi Sončevega  mrka 2.7., ki narekuje previdnost. Za tri dni opustite vse zahtevne načrte in pomembne poslovne poteze!  Sitnosti povzroča v tretji dekadi rojenim Ovnom Mars, ki ustvarja nelagodje. Seveda bo, kot je običajno napetost  kmalu mimo in si boste lahko oddahnili. Sedmega dne meseca pa bo obrat Merkurja prinesel možne nove zastoje. To velja za poslovne dogovore, za urejanje uradnih zadev, nekatere  vaše že potrjene dogovore bo nasprotna stran preklicala. Retrogradni Merkur lahko ustvari nepredvidene zaplete na potovanju, zato se temeljito pripravite za pot. Vse našteto pa kliče po tem,  da se za nekaj dni, če je možno umaknete nekam proč od vsakdanjih opravil! Ta čas namenite bolj druženju, sproščanju. Resnejša opravila preložite na čas mes 12. in 15.! V tem mesecu boste  16. doživeli Lunin mrk, ki slabo vpliva na vse nivoje vašega poslovnega in zasebnega področja življenja! Za zaljubljene Ovne bodo zvezde prijazno utripale med 22. in 24.! V tem času srečate prave osebe lahko  tudi na poslovnem platoju! Merkur bo v svojem retrogradnem gibanju 20. umaknil svoj korak v znamenje Raka to bo dodatno upočasnilo vse poslovne aktivnosti. Za nekaj dni morate opustiti vse misli povezane z urejanjem papirjev in podpisovanjem pogodb.  Pomembne premike lahko načrtujete po 24. , ko bo Sonce prestopilo v vam naklonjeno znamenje Leva.

Bik Julij  2019

Včasih se začne nov mesec  tako, kot je ta julijski v zelo neugodnih kombinacijah. Sončev mrk 2.7. vsa bo prikoval v stoječi status  tako, ali drugače. Najbolj pametno bi bilo, da se umaknete nekam na varno, daleč od zahtevnih odgovornosti. Nikakor ne odločajte o pomembnih zadevah, ne podpisujte uradnih papirjev! Nasvet ne prodajajte in ne kupujte  nepremičnin! Opustite tudi delo na zemlji ali z zemljo. Tale mesec je bolje načrtovati dopust, kajti že 7. nastopi obrat Merkurja, ki dodatno povzroča zastoje tako na poslovnem področju! Tudi pri študiju napoveduje zastoj. Ne boste utegnili boste podpisati  dokumente, skleniti posle, urediti uradne zadeve. Imeli boste tudi zastoj v zasebnem delu življenja, zato odmislite prepričevanje in krotite »jezik« s tem si boste naredili še najmanj škode. Srečanje, ki ste ga načrtovali vam bo splavalo po vodi. Seveda pa vas po 16.  zadel še lunin mrk, zato oklestite vse svoje načrte za ta mesec na minimum. Pravi veter v vaša jadra boste ujeli po 20. s premikom Merkurja v Raka, ki vam bo kot majhen obliž na poslovnih ranah. Močno boste zaznali prestop Sonca v Leva , ki vas bo pognal v višje  vibracije. Končali boste delo, ki ste ga začeli pred časom.

Dvojček Julij  2019

Prve dneve sedmega meseca si vzemite  dopust, da ne boste delali preveč napak, ker  kot veste se srečate z najbolj neugodnim Sončevim mrkom, ki  narekuje popolno mirovanje. Nič sklepanja poslov, nič sestankov, nič poslovanja z večjimi  vrednostmi. Opustite tudi reševanje čustvenih zapletov za te dni. Prvi ugoden dan bo 5. in že 7. nastopi  Merkurjev obrat, ki še bolj zakomplicira vaše načrte za ta mesec! Vse boste delali z zamudo in to vas  jezi. Ko boste ravno ujeli ritem, pa spet zastoj in zaplet 16. in dan kasneje bo vpliv luninega mrka, spremenil  vaše načrte v popolnoma drugo smer. Šele 19. boste nekoliko svobodneje zadihali, posebej velja za poslovno usmerjene . Tudi  zasebno boste nekako izravnali »pokvarjene« odnose. Močno boste zaznali 24.prehod Sonca v znamenje Leva! To vas bo premaknilo iz  mrtvila v aktivnost. Če imate pred seboj kak pomemben načrt, ki si ga želite realizirati, poizkusite okoli 25. Zaljubljeni boste  najbolj srečni vse do 28. julija, takrat lahko osvojite srce čarobne osebe. Možni so posli z nepremičninami, ki vam jih bo tik pred koncem meseca uspelo sestaviti  v vaših manirah.

Julij  Rak 2019

Tokrat ste rojeni v prvi dekadi Raka najbolj ogrožena «vrsta«  zvezdnih stanovalcev. Sončev mrk v vašem znamenju ni nič kaj prijetna zadeva. Morate  se držati predpisov, ne izzivati v prometu, niti pri poslih, ne povzročajte na petih zasebnih odnosov, če je možno  premaknite vse odločitve na poznejše dni! Nov način Merkurjevega potovanja po 7. zahteva spremembo vaših poslovnih in potovalnih načrtov  iz temeljev do vrha »strehe«. Potrebna je previdnost, premišljenost in odločnost, pa pamet v roke. Možen zaplet lahko povzroči še en dogodek v tem mesecu in sicer  bo to lunin mrk ob ščipu 16. to je zahteven dogodek, ki ga boste morali z veliko moči in energije preveslati. Polna luna prinese nemir, včasih agresijo, moti spanec in posledice so napake. Zato vse pomembne odločitve preložite  na naslednji mesec. Ne kupujte, ne prodajajte nič, kar je večje vrednosti. Izogibajte se zahtevnim pogovorom, ne rešujte resnih osebnih zadev, če res ni nujno! Odložite vsa nenujna dolga potovanja in letalske polete. Pojdite na oddih nekam, kjer  boste imeli mir, najbolje z nekom, ki vam veliko pomeni! V tem mesecu se izogibajte vsem posegom v telo, posebej v predel prebavnega trakta to velja za čas ujet med oba mrka..

Lev julij 2019

Sonce  se bo zavilo v temo  mrka in zato se izognite nesrečam, izgubam, težavam   tako, da se umaknete nekam, kjer ne boste delali škode  sebi in drugim. Omislite si krajši dopust. Nič odločanja, nič  podpisovanja in pisanja. Vsa važna opravila preložite za teden dni. Sicer je res, da vas v zasedi  7.7. čaka Merkurjev obrat, ki vse dogovore in komunikacije zakomplicira. Ta čas se ukvarjajte bolj s seboj. Z rastočo  luno se boste bolje se počutili, vse kar boste naredili na sebi, vas bo pomladilo in polepšalo. Ob ščipu in luninem mrku 16.  se izogibajte soncu, ker lahko nastopijo alergije. Moten bo tudi vaš spanec. Za boljše počutje je priporočljiv enodnevni post ob vodi! Že dan, dva po polni luni  bodo napetosti popustile. Takoj po ščipu posebej pa 22.7. boste z lahkoto nastavili nove posle. Lotite se tudi projektov, ki ste jih «zamudili« na začetku meseca. Padajoča luna  je tudi bolj »naklonjena« kirurškim posegom, če so ti nujno potrebni. Med padajočo luno lahko tudi preurejate in urejate stanovanje.

Devica julij 2019

Začetek tega meseca  bo v znamenju sončevega mrka, ki pa  vas ne bo posebej »oviral« .Seveda je zapovedano mirovanje v izogib poslovnim izgubam in napakam, ki bi jih kasneje lahko obžalovali. Odsvetujejo se vsi večji nakupi in prodaje, posebej pa podpisovanje pomembnih papirjev. Tudi vsem kirurškim posegom, se zlasti  puljenju zob, nameščanju protetike i.t.d se izogibajte prve dni meseca! Vse, kar je za vas pomembno opravite med 3.in 6. ! Sedmega v nedeljo bo Merkur pričel svoje muhasto obratno vrtenje, ki bo trajalo do konca meseca. Posledično boste morali preverjati vse prej  dogovorjene sestanke , vsako besedo pretehtajte, vse zapisano pred podpisom temeljito preberite. Kljub vsemu je potrebno delati in delovati in končati začete zadeve. Nekaj več previdnosti in strpnosti in boste “speljali” tale muhasti julij brez večjih izgub. Sem spada opozorila  na lunino meno 16! Takrat niso uspešni posegi v telo. Družabnost ni vedno izguba časa, včasih ima zelo pozitivne učinke. V primeru, da niste še srečali pravega ali pravo osebo za svoje srce in dušo, sedaj imate priložnost. Ne zamudite je!

Tehtnica julij 2019

Vedno veliko časa namenite  sebi in stvarem, ki vas veselijo, ta  mesec pa začnite malce drugače. Mrk sonca ni naklonjen  nakupovanju, niti posegom, ki bi kakorkoli lahko ogrozilo  vaše zdravje. Zato se umaknite nekam, kjer ne se ne boste izpostavljali. V ozadju  boste veliko bolj varni in s premišljenimi odločitvami se boste izognili dragim napakam. Saj gre samo za dva ali tri dni. Med  3. in 6. boste zelo uspešni. Kar morate podpisati storite v teh dneh, kasneje boste morali vložiti več truda, da bi dosegli načrtovano. Saj veste,  da Merkur ni najbolj uporaben po 7. pri sklepanju novih poslov in dogovarjanju in za druge uradne zadeve. Tako bo vse do konca meseca! Srednji dela julija,   16. bo luna utonila v senco Zemlje, takrat ne bo odveč previdnost in modrost, samo pod temi pogoji ste lahko aktivni in dejavni. Sicer bi bilo pametno, da si vzamete čas za potep  v dobri družbi. Samo v primeru, da niste opravili vseh dogovorjenih poslov iz prejšnjih mesecev, lahko dorečete in morda nekaj malega spremenite, popravite v pogodbah, kljub neugodni  klimi, ki sicer vlada na «nebu«. V ta paket spadajo tudi »zaključna« dejanja povezana z nakupi, prodajo, ali oddajo nepremičnin.

Škorpijon julij 2019

Prva dva dneva  boste preživeli, kljub sončevemu mrku  brez večjih pretresov. Morda bi premaknili tiste  važne odločitve na 3.julij. Veliko jih je takšnih, ki menijo, da vas  poznajo, malo pa je tistih, ki so vas uspešno prebrali. Torej ste vsem trd oreh  in v poslovnem svetu tokrat najbolj neugoden nasprotnik. Vam tudi »zvezde« ne morejo škodovati  in ko bodo drugi trepetali v strahu pred izgubami, boste vi slavili. Tako bo tudi ta naporen julij  ovenčan z zmagami. Enako bo po 7., saj bo Merkur drugim dajal napačne signale, vam pa prave namige. Tudi zato boste tokrat  vi zmagovalec Zodiaka, nekateri vam bodo morda zavidali bleščeče uspehe. Tisti, ki bodo z vami ujeti v posel pa bodo morali uporabiti vsa znanja  in spretnosti , da bodo njihove izgube čim manjše. Tudi na čustvenem poligonu boste imeli srečo. Ljubezen bo v razcvetu, četudi niste več rosno mladi. Posebej  velja za samske stanovalce znamenja. Seveda bi bilo prav, da greste med ljudi, vesela in sproščena druženja bodo blagodejno vplivala na vaše počutje in svež videz. Polepšali se boste. Vse zdravstvene težave   bodo pozabljene, kot bi vam vesolje odštelo deset let!

Strelec  julij 2019

Seveda  imamo vsi isto  nebo in sončev mrk  bo deloval tudi na vas! Zato  umirite svoja hitenja, malo več previdnosti  vas bo obvarovalo pred nesrečami vsaj do 3. se potuhnite!  Med sredo in soboto 6.7. opravite vse, kar važnega niste utegnili  prej postoriti. Privoščite si daljši odklop vsaj do 18.! Nič pomembnega ne boste zamudili, če pa boste  morali vseeno delati, pa vse do konca meseca res temeljito pretehtajte vse vaše odločitve. Posvetujte se s tistimi, ki jim lahko vedno zaupate!  Potovanja, ki so vaša strast, skrčite kolikor se da. Pri poslovanju , še zlasti vezanim na večje vsote denarja bodite previdni in zaključujte samo pred meseci  dogovorjene zadeve. Mladi, ki iščete delo, sedaj imate priložnost, da ujamete delovni proces. Morda vam je ostalo kaj dolga povezanega s študijem, sedaj lahko nadomestite  zamujeni čas, retrogradni Merkur vam bo pomagal premagati ovire. Tudi za ljubezen ni nikoli prepozno in je vedno pravočasna, če vas osrečuje, torej je uslišana. Vsi, ki ste še brez sorodne  duše, se počutite osamljene, odpreti morate srce, kmalu vas obišče Amor

Kozorog  julij 2019

Kozorogi  bodite previdni mrk  vam lahko malce ponagaja. Vi se sicer znate  umakniti proč od vrveža in v samoti preživeti dan dva, samo toliko časa potrebujete, da se izognete možnim zapletom. Ta nasvet glede potovanja velja poslovnim Kozorogom, premislite  ali je pot pred vami nujna, sicer jo preložite. Merkurjev premik 7. vam ne bo povzročal težav, ker vi itak vsako potezo temeljito pretehtate. V tem mesecu morate preudarno poskrbeti za svoje telo, odmislite  vse posege, posebej tiste povezane z zobmi, sklepi in kostmi, če niso urgentno potrebni! Čeprav ste vi edini, ki ste lahko sami in vas samota ne skrbi, morda pa v tem mesecu spremenite nekoliko svoj pogled na samsko življenje  in dovolite, da vas »najde« sorodna duša s katero lahko preživite vroče poletje in še dlje. Saj veste življenje ni namenjen samo delu in učenju. V sproščeni družbi boste bolj odprti tudi za poslovne kombinacije. Na obzorju se vam kažejo obrisi   novih projektov, možen je nakup, morda zamenjava nepremičnin. Vse namenjeno do dokončne odločitve, premaknite v drugi del meseca po 16.! Ste si pustili kak izpit za bolj učenju naklonjene čase?. Vzemite knjige v roke. Ste še na trgu iskalcev dela, sedaj  imate priložnost za novo zaposlitev .

Vodnar  julij 2019  

Jupiter  vas je vzel v pogojno zaščito, torej   vas bo tudi tokrat obvaroval pred najbolj nevarnimi vplivi mrka . Glavnino problemov vam bodo pomagali rešiti drugi. Zadnje čase  se dnevno srečujete zaradi svojega »posebnega značaja« in naivnostjo s težavami, pred katerimi včasih pobegnete v neznano. Po 7. pridejo  na dan stare, neurejene zadeve s katerimi se boste morali soočiti! Zato bo ta mesec za nekatere med vami naporen, a poučen. Ste ujeti v poslovne  vode, umaknite se za nekaj časa iz poslovnih projektov vsaj do 17. ! Najbolj smiseln umik je dopust, najmanj škode boste imeli v tem primeru. Posvetite več časa učenju, če ste  v fazi študija, znanje vam bo odprlo nova vrata v življenju, naj bo poslovno ali zasebno. Ste še samski, ali ste postali član velike družbe samih, potrudite se, vse se lahko spremeni  v nasprotno smer. Ste v srednjih letih, se srečujete s težavami, vas pestijo zdravstvene težave? V naravi najdemo zdravila, hoja, plavanje, zdravilna zelišča, masaže so rešitev vaših težav!

Ribi julij 2019

Prva dva dneva novega meseca  označenega s sončevim mrkom , bodite takšni kot znate  biti samo vi, vidno nevidni! Jupiter vam daje zavetje in tudi iz tega naslova  boste srečno preživeli naporne dni. Med 3. in 6. se lahko izpostavite kaj novega podpišete, kaj novega se dogovorite. Lahko si ogledate  nove poslovne prostore, morda razmislite o selitvi?! Po 7. pa te ideje spravite v predal. Večina vas šteje med počasne, toda v poslu je včasih počasnost prava poteza.  Ste imeli v načrtu sanacijo svojega telesa? To idejo opustite v času obeh mrkov torej 2. in 16.! V poštev pride najbolj čas po 17. ko bo luna padajoča. 18. in 19. vsi posegi razen  na sklepih, naslednji dnevi do 23. prepovedujejo posege na stopalih, mehurju…potem pa do 27. pustite na miru glavo, grlo, ščitnico in reproduktivne organe.. No ker niste hipohonder in ste zdravi kot  ribe bo tole dovolj. V delo se boste spet zakopali po 16. sicer bo vse čisto v vašem stilu v počasnem ritmu…Uspehe pa lahko pričakujete z zamikom. Pomanjkanja ljubezni nimate, saj ste eni redkih srečnikov, lahko se zaljubite  kadar hočete.