HOROSKOP: Kaj pravijo zvezde v juniju

Deli novico s tvojimi prijatelji

Horoskop za vas pripravlja astroroza@gmail.com, ki jo za pripravo razširjenega horoskopa lahko pokličete tudi na telefonsko številko 041 696 809.

Oven   junij 2019

Ta mesec začenjate z rastočo luno, napolnila vas bo z energijo in vas poslovno motivirala. Privoščite si samo prijetne trenutke. Vse zahtevne načrte  premaknite  v prihodnje dni. Vse za vas pomembne poslovne dogovore in druge zahtevne načrte realizirajte vsaj do srede, 5. junija !  Odlično se boste imeli od petka do nedelje. Petek in soboto si rezervirajte za obisk frizerja in nego telesa, posebej kože in nohtov. V nedeljo boste neizmerno uživali. Nedelja vam bo odprla pot do novih poznanstev. Samskim se od 11. junija dalje obeta romantična zgodba. Seveda bodo zvezde naklonjene tudi bolj drznim finančnim podvigom. V ta del spadajo tudi morebitni nakupi, od manj pa vse do bolj zahtevnih. Vse pa se poskusite dogovoriti, še bolje pa zaključiti,  do 15.  v mesecu. 17. junij bo za vas naporen, manj primeren za odločanje o bolj pomembnih zadevah. Po tem pa boste imeli občutek, da vsak vaš korak  ovirajo nepredvidljivi dogodki. Drugi del meseca boste imeli občutek, da ste  neučinkoviti, prepočasni,  kar  vas bo spravilo v slabo voljo. Zdravilo za to situacijo je, da si vzamete čas za dopust, potovanja, zabave … Da se posvetite bližnjim, ki so vedno z vami. V dobrem in slabem.

Bik junij 2019

Začetek meseca bo vam prijazen in naklonjen. Ne glede na leta, na način življenja, na vaše navade in potrebe, se vam bodo dogajale stvari tako, kot si jih boste zamislili. V zraku bo dišalo po ljubezni vsaj do 9., ko bo Venera zapustila vaše znamenje. V tem času boste tudi poslovno zelo dejavni in finančno uspešni. Zadovoljni in srečni si lahko privoščite tudi kakšen dan premora. Delo na zemlji in z zemljo vam bo v vseh pogledih prinašalo  ugodnosti. Uredili boste celo papirje, tako kot je prav. Edino 17. si vzemite čas za predah. Med 18. in 22. se izogibajte posegom na zobeh! Spet boste v delovni formi po 23 . in vse do konca meseca. Mladi boste usmerili energijo v ustvarjanje, tisti srednjih let pa boste uživali v dolgih sončnih dnevih. Malo starejši pa se boste počutili dobro in celo zdravo. Bolečine bodo popustile, sklepi bodo postali gibčni in posledično tudi vi bolj poskočni. Nekaj praktičnih napotkov za vsak dan: obisk frizerja za pripadnice nežnega spola bo med 7. in 10, za nego kože pa 13. in 14. junija. 28. in 29. junija se izogibajte posegom na grlu, ščitnici. Za trajno odstranjevanje dlak pa si izberite 11. junij!  Po 22.  boste lahko uredili stare zapletene zemljiške zadeve, vezane na dediščino.

Dvojček junij 2019

Prve dni meseca si pustite za premislek in načrtovanje. V delovne čevlje vstopite 3., tako boste ujeli ugoden »veter v hrbet« in si tako pomagali v zahtevnih delih meseca. Nasvet velja še posebej, če ste v fazi zbiranja točk pri študiju. Lepo vreme vas bo zapeljevalo in posledično si boste več časa želeli preživeti na prostem, knjige pa vas bodo držale znotraj zidov. Uspelo se vam bo rešiti iz kočljive situacije z novo tehniko učenja, tako da boste z lahkoto   naložili svoje znanje na pravo mesto. V posel vpeti boste ujel ritem dela in uskladili vse deležnike v vaših projektih, seveda se skušajte držati nekaj namigov. Polna luna je namenjena premoru.  17.  in tudi 18. si z dobro družbo privoščite oddih ob morju ali v naravi. Predah vam bo koristil. Na novo zbrana energija bo vrhunska podlaga za kasnejše odlične poslovne rezultate. Kar zadeva zasebno plat življenja, se boste z boljšo polovico spet razumeli in pozabili na stare zamere. Nič več ne bo slabe volje. Za tiste, ki vam ni na prvem mestu iskanje sorodne duše in se ukvarjate raje sami s seboj, pa bo ta mesec kot naročen. Počutili se boste odlično.

Rak  junij  2019

Za začetek meseca boste polni energije in idej. Tja do 6. se boste počutili odlično, seveda se bo najbolj poznalo na rezultatih vašega dela. Premik lune v  Leva, ki bo nastopil 7. junija, narekuje obisk vašega osebnega frizerja, kar bo odlična priložnost, da obnovite  pričesko, morda spremenite  barvo (velja za dekleta in žene). Potem pa se z novo podobo podajte kamorkoli, samo ne ostanite doma in ne brišite prahu po nepotrebnem! Zamenjava kraja, okolja vam lahko prinese tudi nove poslovne priložnosti. Vse kar morate urejati povezano z zemljo in že dolgo odlašate, oziroma do sedaj ni bilo prave priložnosti, opravite 19.! Tudi papirje vam bo uspelo urediti tako, kot je dobro  za vas! Družina vam jemlje veliko časa, saj mislite, da morate delati namesto vseh in za vse. Čas je, da spremenite strategijo in se bolj posvetite sebi in manj drugim! Čas za spremembe je po 24.  Samski boste imeli možnost spoznati primerno osebo, ki jo boste srečali v povezavi s poslom, študijem ali čisto naključno. Ostali pripadniki Rakov pa se boste dobro počutili, odlično vam bo služilo zdravje in tudi videti boste bolj mladostni. Celo vaši bližnji  bodo opazili pozitivne spremembe.

Lev junij 2019

Začetek  meseca bo za vas čemeren,  potem pa  boste spet v stari  formi. Prav zaživeli boste. Pravne zadeve uredite med 11. in 12., če le lahko vplivate vi na to! Ob polni luni 17. se  malce »potuhnite«, da ne naredite napačne poteze.   Za mlajše je vse čisto drugače. Bistveno manj imate skrbi, pravzaprav so  drugačnega značaja. Manj nevarne so in tudi vaše poteze imajo manj nevaren vpliv na vaše življenje. Pojdite k frizerju, saj bo to pozitivno vplivalo na samozavest. Poslovneži boste zmogli napore tega meseca ujet v okvir uspešnosti. Celo nekaj nakazil boste dobili. Polet vam bo tokrat dala luna v Vodnarju, ki se bo zgodila 21 ., in vam bo tako olajšala vse poti. Lahkotnosti  bivanja boste deležni tako mladi kot manj mladi. Mladi pri študiju, eni v poslu, spet tretji v ljubezni, ki poganja ves svet. Vam pa, ki ste na svojem življenjskem seznamu zbrali nekaj let več, tokrat ne bo potrebno obiskovati  zdravstvene ambulante. Kajti počutili se boste vrhunsko in če ste spet samski,  se zna zgoditi tudi milejša oblika ljubezni.

Devica junij 2019

Rastoča luna vam bo tokrat v pomoč. Lahko se boste razvajali, malce zapravljali, kar sicer ni vaša navada. Poskrbeli boste za svoje počutje, kar redno počnete tudi sicer. Med 3. in 5. se boste več gibali med ljudmi in sklepali nova poznanstva. Na poslovnem področju to vsekakor potrebujete. Vse kar boste napisali med 3. in 12.,  bo imelo rep in glavo. V mislih imam pisanje poročil, morda esejev ali bloga. Vsekakor ste na pravi poti. Skrbite zase in malo še za druge. Vse kar boste vložili vase, se vam bo povrnilo  kasneje. Vsa vaša dejavnost bo v času padajoče lune močno cvetela. Tako kot  drugi, si lahko tudi vi vzamete čas za razvajanje! Osrednji del meseca, po polni  luni, namenite sebi! Tako prenovljeni boste odšli novim zmagam naproti.  Velja za oba spola in vse generacije. Seveda skladno z letnico rojstva se vam bodo dogajale spremembe. Mladi boste zaljubljeni in svoj čas preživljali v družbi, med prijatelji. Poslovneži boste imeli ogromno dela, vendar se bo vaš trud pokazal na odličnih rezultatih.  Od sredine pa do konca meseca vam bo šlo odlično. Uspehe boste nanizali vsi predstavniki Device. Na ta razkošen mesec dolgih dni in kratkih noči boste imeli lepe spomine skozi vse leto.

Tehtnica junij 2019

Nakupovanje je na sporedu 1. in 2., ko boste kupili prave stvari za pameten denar. Zakaj pa se ne bi razvajali ta vikend ali še bolje: zakaj vas ne bi razvajali drugi?  Postavite sebe končno na prvo mesto. Veliko dela ste imeli, pa še več ga je pred vami! Vse do polne lune, ki bo 17.,  delajte kolikor lahko. S pomočjo lune vam bo veliko lažje. Odpira se vam nov svet. Tudi če ste mladi, ste na pragu novega življenja in je prav, da izrabite vse pomoči, ki  vam jih ponuja ta mesec. Nekaj točk namenite ljubezni, druge pa študiju ali poslu. Potovanja so podaljšano izobraževanje. Novi kraji, novi ljudje vam prinesejo  nove priložnosti. Za zaljubljene bo do 10. delala Venera. V istem obdobju bo  tudi denarni donos večji. Čas je za zbiranje znanja. Izrabite vpliv in prednosti z Merkurja, ki bo obudil stare ideje in jih boste sedaj lahko oblekli v nove projekte! Seveda se bo to kasneje poznalo povsod, tudi na vašem računu. Več  bo tudi vlaganja. Naj vas ne bo strah, samo vložek naj bo opravljen po tehtnem premisleku. Papirji, ki jih nestrpno čakate, bodo prišli še pravi čas.  Če ste v tretjem življenjskem obdobju, je skrajni čas, da uporabite  privarčevana sredstva zase. Več boste sami vložili vase, manj dela bodo z vami imeli drugi!

Škorpijon junij 2019

Prva dva dneva boste preživeli ob druženju s prijatelji, naslednja dva pa bosta bolj naporna in manj uspešna. Naj vas potolažim, da boste hitro spet zadihali, kot  je treba. Med 3. in 7. imate priložnost, da najdete pravi vzvod za pametne poteze, če je posel pri vas na prvem mestu. Za tiste, ki ste še daleč od služenja denarja, ali morda iščete delo, vam bodo v tem mesecu poslovne zvezde naklonjene. Ustvarjanje z zvezdami, iskanje prave priložnosti na področju nepremičnin vam ponujata 13. in 14. Če pa služite denar s pisanjem,  boste v Škorpijonovih dneh pisali tekoče. Če ste v novinarskem poslu, je to  dobro vedeti. Tisto pot, ki ste jo imeli v mislih, lahko opravite 16. ali 17. Urejanje zemljiških zadev umestite na 19. ali 20. junij. V tem času boste lahko izjemno dobro izpeljali vse poslovne sestanke. Za nego telesa upoštevajte sledeča navodila: depilacija 11. junija ali ko je luna v Ribah, Raku ali v Škorpijonu. Za  urejanje pričeske pa je pravi dan, ko je luna v Levu, Devici, Strelcu. Pri pedikerki se najavite 19., 20. ali 21. Obisk zobozdravnika bo primeren, ko luna pada. Nikakor pa ne ob polni luni. Če je le možno, se operacije sklepov izogibajte 18., 19., 20., 21. Za čare ljubezni imate čas ves mesec.

Strelec  junij 2019

Strelci ste sedaj v varnem naročju svojega zaveznika Jupitra in vam je veliko lažje živeti. Vseeno pa imate sem ter tja kak problem, ki ga rešujete na svoj način. Najprej poglejmo posel. Delo, ki je povezano s potovanji, prevozi, vožnjami, boste odlično odpravili tja do polne lune, ki bo 17. Najmanj  uspešni  boste 14. in 15., potem pa boste 16. izpeljali vrhunsko potezo, ki bo pomenila pozitiven zasuk v vaši karieri. Tudi iskalcem zaposlitve se obetajo dobri časi.  Seveda ne smete biti preveč izbirčni glede pogojev dela. Za mlade in tiste z mladim srcem pa bo ta mesec čas za sanjarjenje in srečanje prave osebe, ki bo v vašem življenju ostala dlje časa. Z urejanje in preurejanje bivališča si lahko priskrbite odlično počutje.

Kozorog  junij  2019

Prvi »delovni dan« v juniju boste dobili pravo priložnost, ki vam bo odprla sanjsko poslovno možnost. Po tem fantastičnem skoku sledi dvodnevni moratorij in nato se vam spet odpre med 4. 6.  in 17. 6. To bo čas ugodnih možnosti za nakup nepremičnin ali najem. V poslovno smer se lahko  poženete vsi, ki verjamete v svoje sposobnosti, ker bi bilo škoda zamuditi ponujeno priložnost. Rojeni v drugi dekadi boste lahko srečali pravo ljubezen, in sicer po polni  luni –18. in 19. in tudi še 20. To bodo resnično vaši srečni dnevi.  Tisti, ki ste že dahnili usodni da, pa boste prenovili in osvežili vašo  škripajočo zvezo. Ugodne razmere na nebu lahko raztegnete na različne nivoje življenja, saj ima vsak svoj model sreče. Vseeno pa imamo skupno  željo, da smo zdravi. In to je ena pomembnih nalog v tem mesecu za vse Kozoroge: skrb za zdravo telo! To je vaš drugi življenjski steber in varnost. Odlična fizična kondicija in zdravo življenje je vaša najboljša naložba v prihodnost.

Vodnar junij 2019

Svoj prvi korak v nov mesec boste naredili 3. 6. Prej se vam ne bo dogajalo nič pretresljivega. Z novim tednom pa boste opravili na svoj način, ki bo drzen, brez načrtov in okvirov. Vi niste naklonjeni omejitvam in zato je vaših pet minut prav ta mesec. Morate narediti nekaj predrznih potez, da se boste  usmerili iz dolgočasnega vsakdana v izzive, ki vam jih prinese tokrat nov poslovni model, ki ga večina ne bo razumela. Ko drugi odnehajo, vi začnete in po tem ste znani. Ves mesec junij ima značaj, ki je podoben vašemu. V prvem delu meseca boste ob rastoči luni pridobili prave priložnosti, srečali pomembne osebe in to ne samo poslovno, ampak tudi zasebno. Zato se pripravite na burne dneve – 18., 19.in 20.,  ko vam bo zmanjkovalo časa. Kljub vsemu pa vsaj po polni luni poskrbite še za svoje telo. Dva dni lahko pobegnete daleč od ponorelega sveta. Po možnosti v dvoje.

Ribi junij 2019

Ribe znate živeti in v vseh časih se odlično znajdete. Ste nevidni in vidni, če to  hočete. Neptun zakriva vaš pravi obraz. Nekateri napačno sklepajo, da ste neškodljivi. Imate neverjetno sposobnost preobrazbe in v poslu to s pridom  izrabite. Zato ste nevaren nasprotnik. Ta mesec vam bo poslovno naklonjen. Do polne lune imate priložnost vpeljati nove in takoj za tem končati stare  projekte. Če vas posel ne zanima več, pa je to priložnost za vse tisto, o čemer ste sanjali. Ker se vam bo nabralo nekaj denarja na računu, boste lahko  malce zapravljali, saj zelo radi vlagate svoj denar v nepremičnine. Za Ribe v zvezi je čas, da naredite nekaj tudi za partnersko razmerje, saj vam tu preveč »škripa«. V primeru da ste samski, je že čas, da si najdete nekoga, saj so dopusti tik pred vrati. Seveda pa se vam še vedno kažejo večje naložbe, morda celo nakupi, zagotovo  pa  pogovori v to smer! Najboljše obdobje je sredina meseca, tik pred najbolj nemirnim delom. Od polne lune naprej boste zaključevali stare projekte.