Horoskop: Kaj našemu znamenju prinaša ta teden?

Kaj napovedujejo zvezde? To vašemu znamenju napoveduje horoskop.

Deli novico s tvojimi prijatelji

Horoskop v tem tednu napoveduje razgiban teden

Oven

Vprašali se boste, zakaj se nič ne premakne, čeprav že nekaj časa tuhtate o stvareh, ki bi vas lahko prebudile in navdihnile. Z vsem se boste zaradi Merkurja v znamenju rib spoprijemali veliko težje kot v prejšnjih dneh. Ob pogledu na urnik boste ugotovili, da vas rutinska opravila močno dolgočasijo. Vse, kar se bo v petek kompliciralo, opazujte od daleč in se zadržite pikrih pripomb.

Bik

V začetku tedna se vam bo zdelo, da se vse nekako ponavlja, vi pa nimate energije, da bi poiskali nekaj novega. Če boste v sredini tedna iskreni, boste na enostaven način rešili določene zaplete, povezane s čustvi. Umirjeno ter usklajeno ljubezensko doživljanje bo prebudilo notranje zadovoljstvo. V zvezi z denarnimi zadevami boste v petek, ko vas bo nekdo prosil nekaj večjega, nezaupljivi.

Dvojčka

Če se boste v začetku tedna znašli v kakšnem nesporazumu, se branite na diplomatski način in ne vlecite na plano še dodatnih zadev iz preteklosti. Če se boste sposobni sprijazniti z nekaterimi dejstvi, bo v drugem delu tedna vse steklo bolj gladko. Srečo boste imeli v soboto predvsem samski dvojčki in dvojčice, saj se nakazuje pestro dogajanje, v katerem boste pozabili na vse ostalo.

Rak

Če se boste izgubljali v raznih vzorcih, se spomnite, kaj je tisto, kar je za vašo umirjeno dušo zares pomembno. Zapisujte si vse, kar je ključnega pomena, saj bi lahko zaradi zasanjanega delovanja, ki ga povzroča energija sonca v znamenju rib, nastali nesporazumi. Bodite prilagodljivi ter prijazni in opazili boste, da vas sprejemajo tudi tisti, ki so vas še pred kratkim postrani gledali, vam napoveduje tedenski horoskop.

Lev

V ponedeljek, ko zaradi energije lune v strelcu ne boste dovolj osredotočeni, preložite zahtevne opravke, še posebej tiste, ki so povezani s številkami. Učinkoviti boste predvsem tisti, ki delate z ljudmi. Na čustvenem področju se boste, ko se bo pojavila težava, dotaknili dobro dodelanih stališč. V nedeljo boste v družinskem okolju zaznavali, da se prag vaše potrpežljivosti znižuje.

Devica

Da bi se izognili nezadovoljstvu, se v ponedeljek, ko bo luna v znamenju strelca, nikar ne predajte občutku, da je nekaj dovolj, da stvari samo opazujete. Ob nepredvidljivi informaciji se boste za trenutek ustavili, kar ne bo najboljša izbira, če želite zadeve, ki se komplicirajo, razčistiti. V petek bo zelo pestro, saj na področju ljubezni prihaja priložnost, da začnete delovati bolj odprto, prav tako boste zelo iznajdljivi.

Tehtnica

Kaj če bi skrite želje uskladiti s svojo prijaznostjo? Morda je ravno to tisto, kar potrebujete, da se boste z drugimi bolj razumeli. Poskrbite za zbrane misli, saj vas nekdo vztrajno opazuje in samo čaka, da naredite nekaj narobe. Veliko stvari vam bo v soboto in v nedeljo, ko nastopi mlaj, naklonjenih, prav tako se boste lažje kot v preteklem obdobju sprijaznili, da nečesa nikakor ne morete spremeniti, vam napoveduje tedenski horoskop.

Škorpijon

Občutek utrujenosti, ki vas je držal nazaj pred tem, da bi se izpostavili, se počasi umika, zato boste razpoloženi za napredek tako na poslovnem kot na osebnem področju. Nikomur ne boste dovolili, da bi vas zavajal ali ustavljal. Pazite, da ne boste v petek zaradi konjunkcije med luno in Marsom pozabili na obljubo, ki vaju bo popeljala v prijetne energije. Načrt, ki ste si ga stkali pred kratkim, bi se lahko uresničili.

Strelec

Z energijo Sonca v znamenju rib boste na čustvenem področju pozitivno naravnani ter pripravljeni na več druženja v soju strastnih vibracij. Preizkušnja, ki se vas bo dotaknila sredi tedna na področju kariere, bo imela poseben namen, zato ostanite, ko boste vse skupaj izvedeli ali opazili potrpežljivi. Več časa boste imeli v nedeljo, ko se boste zaradi vpliva mlaja polni energije ukvarjali z družino in domačimi opravili.

Kozorog

V tednu pred vami, ki ga bo spremljalo sonce v znamenju rib, se vam ne bo treba dokazovati. Podzavestno boste prepričani o sebi in svojih sposobnostih. Z veseljem se boste, ker želite čim prej napredovati na področju kariere, držali vseh zastavljenih dogovorov. V soboto vam bo lepo, saj vas bodo na vsakem koraku obdajali sami navdušeni obrazi. Tudi v ljubezni prihajajo presenečenja, vam napoveduje tedenski horoskop.

Vodnar

Z energijo Marsa in Venere v svojem znamenju boste ponosni, pogumni ter prepričani, da nič ne bo šlo narobe. Na takten način se boste ves čas borili za svoj prav. Nekaj težav boste imeli v četrtek, ko nastopi konjunkcija med luno in Plutonom, tisti, ki ste v težjih finančnih situacijah. Pripravljeni si boste po tihem priznati, da ste v preteklosti morda preveč tvegali. Nedelja bo dan, namenjen pospravljanju.

Ribi

Ker se boste s soncem in Merkurjem v vašem znamenju znali soočati tudi z občutljivimi energijami, boste lažje premagali dnevne napetosti, ki bodo najbolj izrazite v četrtek, ko nastop konjunkcija med luno in Plutonom. Čas, ko ne boste zakopani v delo in obveznosti, izkoristite predvsem zato, da si naberete moči ter da uskladite misli in dejanja. Uspelo se vam bo izogniti srečanju, ki vas zaradi težine, ki jo nosi s sabo določena oseba, ne navdušuje preveč.

Več o energijah tega tedna smo pisali v včerajšnjem članku.