Deli novico s tvojimi prijatelji

»Včasih smo kot zvezde. Zasijemo, da nekomu izpolnimo željo.« so v Vinakoper zapisali na naslovnici novega kataloga daril. In res, željo po pristnih, kakovostnih, inovativnih darilih vam bodo izpolnili. V katalogu boste našli vrsto že pripravljenih paketov izdelkov, čudovitih kombinacij izbranih vin ter istrskih dobrot mamljivih arom in okusov. Pobrskajte po katalogu in izberite svoje zvezde iz Istre!

 width=

Najlepše darilo je tisto, ki pusti nepozaben vtis in osvetli trenutek v najbolj čarobni svetlobi. Prav to doseže najnovejši ekskluziven izbor daril iz kleti Vinakoper. V njem so zbrali naše največje zvezde, nekatere še povsem mlade, druge gostujoče ter seveda naše zvezde stalnice. Vse skupaj pa je odličen izbor za obdarovanje vaših poslovnih partnerjev. Ter prijateljev in znancev.

 

Da bi šli v Vinakoper po izbrane gurmanske dobrote ali celo kozmetiko? Zakaj pa ne! 

Klet Vinakoper ustvarja novo tradicijo! Tudi letos nas preseneča z edinstvenim panetonom v kombinaciji z izbrano vinsko esenco. Esenca Istre je resda največja zvezda kataloga daril, vsekakor pa ni edina. Vašo pozornost bodo pritegnili tudi novi SPA program, obogatena ponudba specialitet GOURMET, pa tudi prva v vrsti prenovljenih mirnih vin linij Capris – Malvazija Capris, da stalne ponudbe vrhunskih vin Vinakoper sploh ne omenjamo.

 width=

ESENCA ISTRE s chefom Tomažem Kavčičem

Letošnja Esenca Istre, tradicionalni paneton v kombinaciji z najbolj žlahtno esenco izbranega vina, je nastal v sodelovanju vrhunskega chefa Tomaža Kavčiča in enologov iz Vinakoper, Boštjana Zidarja in Roka Jamnika. Chef Kavčič je tradicionalno recepturo prazničnega panetona nadgradil v pravo presenečenje okusov, ki se odlično poda k letošnji esenci iz kleti Vinakoper.

»V Esenco Istre smo združili ljubezen do tradicije, lokalnih sestavin, kreativnih, inovativnih receptur in poklon gostu, za katerega ustvarjamo. Navdušen sem, da je v skupni zgodbi z Vinakoper nastal neprecenljiv spoj tako znanj kot veščin, predvsem pa ljubezni in spoštovanja do vsega, kar smo od narave in naših prednikov prejeli, in vsega, kar lahko kot navdih ponudimo vsem, ki v naše zgodbe šele vstopajo,« je dejal chef Kavčič, ki verjame, da bo nova zvezda močno osvetlila praznično obdobje, ki je pred nami.

 

Hišna enologa Vinakoper sta tudi letos posegla v najbolj žlahtne zaklade grozdja in za odličen spoj s tem nenavadnim panetonom ustvarila globoko rdeče likersko vino, imenovano esenca. Esenco so v Vinakoper panetonu dodali v parfumski steklenički, tako da njeno žlahtno meglico poškropite po sveže razrezanem panetonu. Pa če to ni edinstveno doživetje za praznične dni, kajne?

 width=

Vinakoper SPA – kozmetika iz grozdnih pešk

Z novim katalogom daril na police prihaja tudi njihova ekskluzivna kozmetična linija. Njena posebnost sta glavni sestavini olje grozdnih pešk in semena grozdnih pešk, ki v kombinaciji z ostalimi naravnimi sestavinami zagotavljajo blagodejni učinek na vaši koži.

Novi SPA program vključuje losjon in piling gel, ki ju je mogoče kupiti samostojno ali v pripravljenih darilnih kombinacijah z brisačko Svilanit. Za moške in ženske izbrane okuse, v nežni roza ali mogočni črni barvi. Lahko ju pokombinirate tudi z izbranimi peninami in s tem sestavite popolno wellness razvajanje!

 width=

Obogatena ponudba dobrot Vinakoper GOURMET

Nekaj istrskih gurmanskih specialitet Gourmet lahko v Vinakoper kupimo že dalj časa. V prednovoletnem obdobju pa se je dosedanjim izdelkom pridružil lep nabor novih butičnih dobrot: zares »taprava« istrska šalša, bela krema s tartufi, oljčno olje, tartufata, sir v oljčnem olju, sol z različnimi okusi, čokoladne praline, obliti lešniki, oreščki in še mnogo več. Nabor je res velik, predvsem pa umeščen v odlične kombinacije z izbranimi vini različnih linij Vinakoper.

 

Ob koncu leta si tradicionalno predajamo lepa sporočila, ki se kažejo tudi v izboru darila, ki ga podarjamo. Naša iskrena želja ob tem je, da prejemniku izpolnimo željo in na ustih izrišemo nasmeh. To vam bo nedvomno uspelo, če boste izbrali eno od čudovitih daril Zvezde iz Istre by Vinakoper.

Vse izdelke lahko pobliže spoznate v prodajalnah Vinakoper:  Vinski butik Hiše refoška v Kopru, Hiša refoška BTC v Ljubljani in Prodajalna vin Ljubljana ter Prodajalna vin Ilirska Bistrica.

 width=

Foto: Dragan ZlatanovićOglasno sporočilo.