Kino Istra: Te filme si lahko ogledate v Kopru

Potujoči kino zavoda Otok se je ponovno pokazal v vsej svoji lepoti. S svojim filmskim programom Kino Istra povezuje oba dela Istre in tako gradi mostove čezmejnega kulturnega sodelovanja.

Deli novico s tvojimi prijatelji

Kino Istra je v juliju obiskal Kubed, Ankaran in Šmarje, avgusta pa je svoje poletno popotovanje nadaljeval v Ankaranu, Borštu, Dekanih in Kopru.

Ostalo je še osem projekcij, ki si jih boste lahko brezplačno ogledali na vrtu Pokrajinskega muzeja v Kopru, 1. septembra pa se nam obeta projekcija v Pregari pri faružu, 15. septembra v Šmarjah, zadnja projekcija, 21. septembra, bo v Sv. Antonu, pred dvorano krajevne skupnosti. Jeseni, po zaključku letnega kina pa se znova pričenjajo filmsko-vzgojne aktivnosti za otroke in mladino, ki jih Kino Istra izvaja v sodelovanju z evropskimi partnerji.

In že jutri nas čaka naslednja projekcija. V četrtek, 24. avgusta, bo na vrtu Pokrajinskega muzeja projekcija filma Philomena režiserja Stephena Frearsa.

Philomena e1689940592359

Vstop je brezplačen, vendar je v Pokrajinskem muzeju Koper število mest omejeno, zato organizatorji naprošajo za rezervacijo vstopnic na e-naslovu: info@isolacinema.org

Program si lahko ogledate TUKAJ.