Kriminalci iz Bosne naj bi načrtovali napad na slovensko pevko

Bosanski mediji so objavili pretresljivo novico, da naj bi klan Admirja Arnautovića Šmrka načrtoval brutalni napad na slovensko pevko Senidah. To so razkrili dokumenti sarajevske policije. Arnautović je bil sicer lani aretiran v akciji Bumerang zaradi organiziranega kriminala in pranja denarja.

Deli novico s tvojimi prijatelji

Arnautović in njegova ekipa je preko aplikacije Sky, ki jo pogosto uporabljajo kriminalne združbe, nagovarjala znance, da bi izvedli fizični napad na slovensko pevko črnogorskega rodu Senido Hajdarpašić, ki je zelo priljubljena tako v Sloveniji kot na Balkanu.

Napad naj bi načrtovali med njenim bivanjem v Sarajevu oziroma na kateri drugi lokaciji, ki bi bila primerna za napad. Kot izhaja iz poročila, naj bi jo želeli pretepsti, raniti ali jo politi s kislino.

N1 Sarajevo piše, da je Arnautović zastopnik pevcev Jala Brate in Bube Corelli, pa tudi nekaterih drugi pevk in pevcev iz skupine, kjer je tudi Senidah, slovenski N1 pa spominja na to, da so neznanci junija 2021 na hišo menedžerja pevke Senidah v Ljubljani vrgli bombo.